25.01.2022
Cum arata Kate Hudson intr-o zi obisnuita, cand renunta la machiaj si la rochiile spectaculoase - FOTO

Kate Hudson, actrita in varsta de 42 de ani, este recunoscuta pentru aparitiile spectaculoase de pe covorul rosu, dar ultimele imagini, care o arata intr-o zi obisnuita, au facut furori in presa internationala.

Fiica lui Goldie Hawn a reusit sa fie mereu in centrul atentiei cand a pasit pe covorul rosu de la Hollywood, insa de curand, aceasta le-a aratat fanilor ca dincolo de stralucirea specifica evenimentelor la care ia parte uneori, ea este la fel ca multe femei obisnuite.

Olga Manciu- atacata in plina strada: „Am ramas cu psihicul traumat, corpul plin de semne si o unghie rupta definitiv. M-a agresat fizic si a incercat sa ma violeze” - FOTO

Actrita a fost fotografiata pe aeroportul JFK din New York, alaturi de fiica ei, Rani si de logodnicul ei, Danny Fujikawa, iar in imaginile respective, Kate Hudson apare imbracata in niste pantaloni de trening, largi, pe care i-a asortat cu un palton midi, precum si niste bocanci.

Mai mult de atat, actrita are parul ciufulit, prins cu niste agrafe si nu poarta machiaj si isi tine copilul in brate, infasurat intr-o patura.

Elena Gheorghe, petrecere surpriza pentru sot! Artista i-a facut o declaratie de dragoste emotionanta, la implinirea celor 40 de ani: „Nu s-a asteptat nici o secunda” - FOTO

La doi ani de cand a nascut al treilea copil, o fetita pe nume Rani Rose, care acum are doi ani, Kate Hudson a marturisit ca i-a fost foarte greu sa-si recapete silueta. Acum, insa, ea a dezvaluit ce face pentru a se mentine in forma, marturisind ca face sport cu antrenorul ei personal Brian Nyugen, cunoscut sub numele de Dragon Mater.

Mandra de eforturile ei, Kate Hudson s-a filmat in timpul unui antrenament, iar apoi a facut publice imaginile pe retelele sociale. „Corpul meu s-a recuperat relativ repede dupa sarcini. Alimentatia reprezinta 80 la suta din proces, insa mi-am dat seama ca nu functioneaza totul asa cum mi-as dori si am inceput sa fac sport.” a marturisit actrita, in timpul antremanentului.

Obligata sa plece din politie dupa ce sefii au aflat ca se expune pe OnlyFans fara haine - FOTO

Articole din aceeasi categorie