14.11.2020
Trei etaje si o gradina imensa! Cum arat casa in care locuiesc Dan Balan si Tina Karol

Indragita interpreta din Ucraina este creativa si are grija nu doar de aspectul personal si tinutele pe care le poarta pe scena, dar si de felul in care arata casa sa.

Aceasta mare proprietate i-a fost daruita Tinei de regretatul ei sot, Yevgeny Ogir, care nu a putut depasi cancerul de stomac si a murit in 2013, la doar 32 de ani. Din casatoria cu el, Tina are un fiu, Veniamin. Baiatul are aproape 12 ani si deja seamana foarte mult ca tatal sau.

Dupa decesul sotului, Tina a trecut printr-o depresie grava, iar despre aparitia unui alt barbat in viata ei nici vorba. 

Totusi, in ultimul timp, artista a inceput sa fie mai deschisa cu publicul si a afirmat ca este dispusa sa se indragosteasca din nou. Mai mult, fanii artistei sunt convinsi ca aceasta traieste o poveste de dragoste alaturi de Dan Balan. Zvonurile au aparut de cand cei doi au fost jurati la „Vocea Ucrainei” si manifestau o atitudine deosebita unul fata de celalalt.

Citeste si :  La Vocea Ucrainei, Dan Balan a fost surprins chiar de mama sa! Artistul a avut o reactie memorabila, iar momentul devine viral in tot mai multe tari

Potentialul cuplu nu comenteaza aceasta presupuneri, dar se cunoaste faptul ca Dan a fost deja in vizita la casa interpretei.

Pe un teritoriu intins de 20 de ari, vedeta a amplasat o cabana cu trei etaje, o zona de recreere, o sala de sport privata si este deosebit de mandra de gradina sa plina de legume si de flori.

La primul etaj se afla o bucatarie spatioasa, cu ferestre panoramice, iar al doilea etaj ii apartine complet lui Veniamin, cu o camera de joaca, o toaleta si un dormitor.

Citeste si :  Tina Karol a aprins imaginatia barbatilor! „E Ilegal...”

Al treilea etaj este spatiul privat al Tinei, cu un dressing mare, baie, dormitor si cu un pian mare, alb. Un detaliu interesant este faptul ca in casa artistei nu exista mobilier scump, deoarece ea considera ca ar fi o inutila risipa de bani.

Citeste si :  Rusoaica care a facut furori in videoclipurile lui Dan Balan, arata senzational la cei 38 de ani!

Sursa foto: odnaminyta.com

Articole din aceeasi categorie