22.06.2022
Incaltamintea de la Gucci in colaborare cu Adidas a fost numita cea mai urata din lume - FOTO

Se pare ca noua colaborare a casei de moda Gucii cu brandul Adidas nu este una dintre cele mai reusite. Colectia noua de incaltaminte a fost numita cea mai urata din lume. 

Totul a inceput inofensiv: unele dintre cele mai mari branduri din lume au decis sa combine ceea ce nu se combina si sa creeze ceva unic. Insa, intr-un moment, ceva a mers prost. 

Kim Kardashian a comentat pentru prima data aparitia sa in renumita rochie a actritei Marilyn Monroe si despre faptul ca ea ar fi „deteriorat-o” - VIDEO

Pe retelele sociale, loaferii sunt deja criticati in tot felul: internautii rad de noua colectie si de cum arata incaltamintea si vin cu diverse denumiri urate pentru ei. Se pare ca designerii au vrut sa faca ceva deosebit si original, insa nu le-a iesit. 

Iti doresti ca tinuta sa fie stylish si sa arate impecabil intodeauna? Incearca aceste combinatii de culori care iti vor face look-ul sa arate scump si potrivit oricarei ocazii - FOTO

Dar, daca totusi ti-au placut loaferii, sa stii ca sunt disponibili in mai multe culori si te vor costa 785 de lire sterline (aproximativ 18 mii de lei).

Kate Middleton, spectaculoasa in buline, intr-o rochie aproape identica cu cea a lui Lady Diana

Articole din aceeasi categorie