21.06.2022
Kate Middleton, spectaculoasa in buline, intr-o rochie aproape identica cu cea a lui Lady Diana

Ducii de Cambridge au facut senzatie in cea de-a patra zi a Royal Ascot. Fanii regali au avut impresia ca vad dublu!

 

Kate in buline (3) jpg
Diana in buline (2) jpg


 Exact cu 34 de ani inainte, la acelasi celebru eveniment de echitatie, mama Printului William imbraca o rochie alba cu buline negre.

Diana in buline jpg

Viitoarea Printesa de Wales face adesea asemenea surprize placute si se imbraca aproape identic cu regretata sa soacra. Ba mai mult, a purtat chiar si cerceii cu perle ai Printesei Diana.

Regina Todorenko a devenit mama pentru a doua oara. Ce fotografie a publicat tanara mamica pe retelele de socializare - FOTO

Kate in buline jpg

Ducesa de Cambridge a ajuns la Royal Ascot impreuna cu sotul, Printul William, intr-o traditionala trasura. Superba Kate a mizat pe buline la acest eveniment. Si intr-adevar a aratat fantastic. Ducesa a imbracat o rochie Alessandra Rich, care costa 1970 de lire sterline si care seamana izbitor cu cea purtata de Printesa Diana in iunie 1988.

Inclusiv palariile sunt foarte asemanatoare. Omagiul vestimentar este cert, mai ales ca a purtat inclusiv cerceii ce i-au apartinut regretatei Lady Di. Kate Middleton poarta acesti cercei a doua oara. Prima data i-a purtat pe covorul rosu in 2019, cand a participat la Premiile BAFTA.

O familie implinita! Gloria Gorceag - sedinta foto adorabila alaturi de sot si cei doi copii ai sai: „Viata cu 3 baieti cateodata e cu susul in jos, dar...” - FOTO

Ca diferenta notabila, comparand tinuta Ducesei de acum cu cea a Dianei din 88, o remarcam pe cea legata de pantofi si poseta. Daca Diana a avut pantofi albi cu varf negru, poseta neagra si manusi albe, Kate a ales un contrast pronuntat si a incaltat pantofi maro si o poseta plic in aceeasi nuanta.

Articole din aceeasi categorie