22.06.2022
Kim Kardashian a comentat pentru prima data aparitia sa in renumita rochie a actritei Marilyn Monroe si despre faptul ca ea ar fi „deteriorat-o” - VIDEO

In cadrul emisiunii Today, Kim Kardashian a comentat aparitia sa in cunoscuta rochie a actritei Marilyn Monroe, la Met Gala. Dupa o luna de la eveniment, pe retelele sociale au aparut informatii despre faptul ca Kim a deteriorat rochia: au fost publicate imagini in calitate de dovada, unde putem vedea foarte clar ca stofa rochiei este pe alocuri rupta si lipsesc cateva cristale. 

Kim Kardashian a mentionat ca rochia a fost imbracata pe ea de reprezentantii muzeului, care purtau manusi si asta s-a intamplat chiar langa covorul rosu. Dupa spusele vedetei, ea a purtat rochia nu mai mult de cinci minute. 

„Am aparut pe covorul rosu intr-un halat si o pereche de slapi si am imbracat rochia acolo, inainte de a ma urca pe scari. Am purtat-o cred ca trei sau patru minute, iar apoi m-am schimbat de ea chiar pe covorul rosu”, a explicat Kim.

Gerard Pique a fost vazut in compania unei blonde la o scurta perioada dupa despartirea de Shakira! Unde s-au afisat cei doi - FOTO

Kim Kardashian a afirmat ca rochia se potrivea intocmai dress codului de la Met Gala din acest an. 

„Eu inteleg cat de scumpa si valoroasa este aceasta rochie pentru istoria americana. Tinand cont de dress codul din acest an al evenimentului, eu m-am gandit: „Oare ce poate fi mai american, daca nu rochia renumitei Marilyn Monroe, in care ea a cantat „La multi ani” presedintelui John Fitzgerald Kennedy?”.

Kardashian nu a tinut sa comenteze zvonurile despre deteriorarea rochiei.

Anterior, personalul de la Muzeul „Ripleys Believe It or Not!” a vorbit despre situatia data intr-un interviu acordat TMZ. Ei au negat toate zvonurile legate de faptul ca rochiei i-au fost produse daune si au declarat ca rochia nu s-a schimbat deloc dupa ce Kim a purtat-o pe covorul rosu.

Este sau nu Diana Rimis ruda cu Irina Rimes? Vezi cum a raspuns bloggerita la aceasta intrebare: „Am luat familia sotului si...” - VIDEO

Decizia vedetei de a imbraca aceasta rochie la Met Gala a starnit un val de critica pe retelele sociale: multi internauti au ramas indignati de faptul ca o oarecare vedeta al unul reality-show si-a permis sa imbrace rochia renumitei Marilyn Monroe. Chiria rochiei a costat-o pe Kim cinci milioane de dolari. 

Articole din aceeasi categorie