17.11.2022
I-a cucerit pe toti trecatorii de pe strazile Angliei! Cine este moldoveanul care a intors toate privirile din Londra asupra sa - VIDEO

Sunt tineri, musculosi si atragatori. Barbati din mai multe colturi ale lumii au intors privirile trecatorilor pe strazile Londrei. Imbracati la patru ace, tinerii au facut o escapada in care nu au ezitat sa-si faca o multime de fotografii chiar in inima Angliei. Printre ei s-a regasit si un moldovean. Despre cine este vorba, afla in reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Pe Constantin Morari l-am cunoscut la magazinul sau de tinute barbatesti. Insa, tanarul are un hobby pe care isi doreste sa-l dezvolte. Este pasionat de fotografie si isi dedica tot timpul liber Instagramului. 

„M-am dus sa capat o experienta noua si putin sa ma odihnesc. M-am dus sa vizitez Anglia, a fost pentru prima data. Am stat exact o saptamana. Am avut timp si sa lucrez si sa ma odihnesc si sa vad orasul”, Constantin Morari, antreprenor. 

A decis sa faca o schimbare majora! Interpreta Sanda Onica si-a facut un refresh la garderoba sa. Afla care sunt preferintele ei acum: „Nu ma mai regasesc in hainele pe care le aveam” - VIDEO

Insa, tanarul nu a pornit de unul singur in aceasta aventura. 

„Urmaresc niste baieti pe Instagram cu care am creat o legatura destul de stransa. Suntem deja amici. Am fost invitat acolo, au venit si alti baieti care au o experienta in acest domeniu destul de bogata. Am mers sa fac cunostinta cu ei, am colaborat impreuna. Deja urmeaza sa public pe Instagram. Au fost 10 baieti, din Italia, Turcia, Egipt si alte tari. Au un numar destul de mare de urmaritori pe Instagram. Fiecare este bun in felul lui. Ei muncesc foarte mult asupra la asta, ei isi dedic tot timpul pentru asta. Pentru mine asta e ca un hobby carui nu-i pot oferi tot timpul meu. Eu imi dezvolt brandul. Dar baietii s-au dezis de tot si se ocupa doar cu asta”. 

„Noi mergeam cu casa dupa noi. Adica fiecare avea cate un bagaj. Baietii nu au niciun stres, se schimba, se dezbraca in plina strada. Eu am luat tinute si pentru mine si pentru baieti, pentru a face o colaborare”, Constantin Morari, antreprenor. 

Chiar daca nu s-a asteptat, a obtinut succes! Terapeutul Dmitrii Ardasan s-a ales cu medalia de bronz la Campionatul National de Masaj din Romania. Afla mai multe detalii despre experienta pe care a trait-o acesta - VIDEO

Nu este un secret faptul ca retelele de socializare iti pot aduce un venit.

„Daca vorbim de bani, merge unul la suta. Daca ai o suta de mii, primesti o mie de euro. Baietii castiga mult. Momentele acestea eu le-am inteles acum. Baietii mi-au explicat tot. M-au indrumat la ce trebuie sa atrag atentia pe Instagram, cum trebuie sa fac asta. Pentru mine experienta aceasta este de neuitat”. 

Desi baietii sunt de nationalitati diferite, pasiunea pentru modeling i-a facut sa gaseasca limba comuna. 

„Cand am mers incolo, eu nu stiam la cine merg, cum arata baietii. A fost prima mea vedere cu ei. Pur si simplu m-am dus sa fac cunostinta in alta tara cu cineva. Mi-a placut Anglia, mi-am facut deja si prieteni acolo. M-as muta acolo”. 

Daca iti doresti sa ai un profil cu continut calitativ, tine cont de cateva recomandari. 

Marco Ballerini a devenit cavaler al celei mai vechi institutii de protectie a mediului din lume. Afla cum a reusit omul de afaceri sa obtina acest succes, dar si ce obligatii are acum - VIDEO

„Daca nu-ti ajunge creativitate, cel mai bine e sa te uiti la ceva asemanator cu ceea ce ai vrea sa faci. Foarte mult conteaza cum dam imaginea, cat de colorata e. Asta influenteaza la ceea ce noi vedem. Noua ne plac pozele cat mai vii si interesante. Conceptul trebuie sa fie asemanator. Trebuie sa gasim ceea ce vrea publicul sa vada la noi. Foarte multi oameni se tem de critica. Din pacate, noi avem putine locatii. Din fericire, deja au inceput sa apara locatii interesante unde ai putea face content. Locatia are o importanta foarte mare. Noua ne trebuie doar cativa metri patrati sa fie frumosi. Numarul de like-uri e foarte slab la noi, la noi oamenii sunt foarte invidiosi. In alte tari oamenii sunt foarte receptivi si te apreciaza. La noi oamenii sunt zgarciti, insa noi trebuie sa ne ajutam unul pe altul, ca sa ne putem promova in toata lumea”, Constantin Morari, antreprenor. 

Articole din aceeasi categorie