17.11.2022
Marco Ballerini a devenit cavaler al celei mai vechi institutii de protectie a mediului din lume. Afla cum a reusit omul de afaceri sa obtina acest succes, dar si ce obligatii are acum - VIDEO

Pelerine, coifuri, cai, intr-un cuvant, atmosfera medievala. Din asta a gustat zilele trecute Marco Ballerini. Despre evenimentul desfasurat la Florenta a povestit omul de afaceri in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Marco a oferit mai multe detalii despre instituia din care face deja parte. „Aceasta instituie care s-a nascut in anul 1266 este o institutie istorica pentru Florenta. De fiecare daca cand se fac evenimente asa de mari si importante ca cel de saptamana trecuta, se recreaza o atmosfera ca in evul mediu. Institutia a fost transformata din cavalerie pentru razboi in cavalerie pentru a apara mediul si este prima institutie din lume care se ocupa cu apararea mediului. Am primit o invitatie de la un prieten de acolo. Ma stie de multi timp si cunoste ca sunt pentru apararea mediului. Am participat la un curs de 5 luni, am facut test final si dupa am fost admis la aceasta institutie.”, a povestit omul de afaceri.

Cum a ajuns un barbat sa se casatoreasca cu femeia care l-a ajutat sa treaca peste moartea sotiei sale: „A fost uimitor!”

Intrebat de catre Anisoara Loghin ce a facut in cele 5 luni de cursuri care au fost necesare pentru admitere, Ballerini a raspuns: „Cursurile se desfasurau acolo sau online, eu am facut online. Ne-au fost explicate datoriile si misiunile noastre si la urma a fost un test final care trebuia de trecut. Sunt cavaler.”

Horoscop 17 noiembrie 2022. Zodiile care vor avea parte de intalniri si discutii in familie

Dupa examenul pe care l-a sustinut, a urmat si absolvirea Institutiei Cavaliere di Parte Guelfa. Marco a primit la evenimentul de decernare a ordinului Parte Guelfa o boneta, dar si o pelerina reprezentativa. „Ele pot fi imbracate la evenimente oficiale. Astazi am venit doar cu cravata. Aceasta institutie este pe baza de voluntariat.”, a mentionat Marco.

Isi iubeste sotia la fel de mult ca in prima zi! Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat Anatol Durbala cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale, Olesea Svecla - FOTO/VIDEO

Fiind de profesie arhitect, Ballerini a povestit cate ceva despre activitatea sa profesionala. De asemenea, acesta a explicat cine de obicei stabileste tendintele in arhitectura. „Avem multle proiecte, de la mic la mare. Sunt niste tendinte internationale pe care fiecare designer le urmareste. Pe langa tendintele internationale si locale, fiecare proiect este lucrul nostru si trebuie sa fie reprezentativ pentru fiecare client.”

De asemenea, Marco a povestit ca tendintele in Moldova s-au schimbat foarte mult comparativ cu acum 8 ani. „Eu am vazut multe diferente comparativ cu acum 8 ani in urma cand am venit aici si acum. Acum sunt mai multi designeri, persoane care calatoresc inafara tarii si internetul le vine in ajutor.”, a spus barbatul.

Articole din aceeasi categorie