17.11.2022
A decis sa faca o schimbare majora! Interpreta Sanda Onica si-a facut un refresh la garderoba sa. Afla care sunt preferintele ei acum: „Nu ma mai regasesc in hainele pe care le aveam” - VIDEO

Bereta, haine in nuante trendy si articole vestimentare din piele. Pe zi ce trece, Sanda Onica isi impresioneaza urmaritorii cu tinutele sale stilate. Ce preferinte are atunci cand merge la shopping, dar si cum obisnuieste sa-si petreaca timpul liber a mers sa alfe reporterul PRO TV Madalina Sorocovschi, intr-o transmisiune live pentru emisiunea O Seara Perfecta. 

In ultima perioada, cu totii am observat ca interpreta Sanda Onica si-a schimbat stilul. „Am decis sa-mi schimb stilul pentru ca am mai crescut cu un an si nu ma mai regasesc in hainele pe care le aveam, in culorile pe care le aveam. Am zis sa fiu mai eleganta, sa imbrac alte culori. Mi-a venit asa o idee intr-o zi sa-mi schimb garderoba total, sa asortez altfel hainele”, Sanda Onica, interpreta. 

Culorile sale preferate in vestimentatie sunt: „Am inceput sa evit toate aceste culori aprinse, precum rosu si altele. Imi place cafeniu, bej, sur, caci ele se asorteaza cu orice si nu mai ai o haina in garderoba care te gandesti ca o vei imbraca cand vei avea cu ce sa o combini”. 

Marco Ballerini a devenit cavaler al celei mai vechi institutii de protectie a mediului din lume. Afla cum a reusit omul de afaceri sa obtina acest succes, dar si ce obligatii are acum - VIDEO

Acum, cand merge la shopping, Sanda Onica atrage atentia la: „Culori si modelul hainelor. Si desigur ma gandesc unde as putea sa o imbrac. Pentru ca eu prefer sa-mi aleg haine pe care am sa le port zi de zi, decat sa-mi cumpar rochii de ocazie si sa nu le port”. 

Potrivit interpretei, ea isi alege tinuta in dependenta de dispozitia sa. „Sa fie cat mai lejera, comoda si sa imi stea in acea culoare. Am observat ca foarte mult conteaza culorile care te vor prinde la fata. Pot fi culori care te vor avantaja si invers”. 

Si pagina sa de Instagram este acum diferita. Artista a mentionat ca a studiat cum ar trebui sa-si aranjeze pagina frumos. „Ma ocup eu singura de asta. Omul vrea sa vada si o pagina frumoasa, nu doar postarile mele legate de muzica. Nu imi ia mult timp. Insa eu imi programez doua, trei zile cand merg in diferite locatii, fac fotografii in diferite haine pe care ulterior le public asa ca sa fie frumos. Ultimul timp eu merg mult pe jos prin oras si vad locuri frumoase si mai apoi o iau pe mama si mergem sa facem poze. Fac si filmulete, pentru ca imi place mult. Am descoperit o noua pasiune, nu stiu cat o sa o tin asa, dar sper ca cat mai mult timp”.  

Fii sigur ca totul este legal! Afla de la Ion Gustiuc si Lilia Daraban de ce suma ai nevoie pentru a-ti perfecta actele romanesti fara a apela la persoane dubioase: „Noi incercam sa economisim banutul clientilor nostri” - VIDEO

Zi speciala pentru Tatiana Heghea! Fratele interpretei este omagiat. Vezi cat de emotionant l-a felicitat aceasta pe retelele sociale - FOTO

In prezent, Sanda Onica nu are parte de multe evenimente. „Facem surprize la domiciliu si mergem la evenimente mai restranse. La moment muncesc si gandesc urmatoarele piese pe care o sa le lansez. Cred ca dupa Anul Nou le voi lansa. O sa vin cu ceva diferit de ce am facut pana acum si abia astept”, Sanda Onica, interpreta. 

Articole din aceeasi categorie