10.10.2022
Heidi Klum - sedinta foto senzuala pentru un brand de lenjerie intima. Modelul a pozat alaturi de fiica sa - FOTO

Se pare ca fiica lui Heidi Klum, Leni, in varsta de 18 ani, calca pe urmele mamei sale. In prezent, tanara isi construieste o cariera in domeniul modelingului si tinem sa mentionam ca deja are un succes. 

Fata apare din cand in cand la diferite prezentari de moda si pe copertele celor mai celebre reviste. Tanarul model este adesea comparat cu mama ei, asa ca recent Leni Klum a decis sa isi faca o schimbare radicala: si-a schimbat culoarea parului in brunet. 

Heidi incearca sa-si sprijine fiica in cariera sa. Modelul o promoveaza activ pe Leni pe retelele sale sociale si mereu ii da sfaturi utile. 

Scandal intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a publicat un filmulet controversat in mediul online care a ajuns in scurt timp viral - VIDEO

Recent, acestea au avut o sedinta foto comuna. Si nu e vorba de o simpla sedinta, ca intre mama si fiica. Cele doua modele au pozat pentru un brand de lenjerie intima. 

Kim Kardashian, Vinetrria sau Julia Fox? Kanye West - vazut in compania fostei sale iubite - FOTO

Heidi Klum si-a inceput cariera sa de model la varsta de 18 ani. Vedeta si-a abandonat studiile de la College of Design din Dusseldorf in favoarea carierei sale de model si s-a mutat la New York. 

Simona Halep si Toni Iuruc au semnat actele definitive ale divortului

Articole din aceeasi categorie