10.10.2022
Kim Kardashian, Vinetrria sau Julia Fox? Kanye West - vazut in compania fostei sale iubite - FOTO

In timp ce toata lumea discuta activ despre comportamentul scandalos al lui Kanye West pe retelele sociale, rapperul isi petrece timpul cu fosta lui iubita. Am vrea sa credem ca Julia Fox i-a dat rapperului inca o sansa, insa nu este asa. Muzicianul a aparut cu o alta fosta iubita. Vezi mai jos despre cine este vorba.

Paparazzi l-au surprins pe Ye in compania modelului Vinetrria, cu care a fost intr-o relatie in luna decembrie a anului trecut. Relatia lor nu a durat mult timp, insa, se pare ca fostii iubiti nu au putut ramane indiferenti mult timp unul fata de celalalt.

Chiar daca e sportiv, inima ii canta de fericire! Sotul Doinei Sulac a compus melodia pentru primul lor dans. Vezi cat de gratios au dansat cei doi miri in aplauzele tuturor - VIDEO

Anterior, Kanye West a fost casatorit cu Kim Kardashian. Acestia s-au cunoscut in 2004. Apropo, atunci Kim era casatorita cu producatorul muzical Damon Thomas. Potrivit lui Kanye, el si-a vazut sotia cu mult inainte de prima lor intalnire in realitate, intr-o fotografie comuna cu Paris Hilton. In 2012, cei doi au anuntat ca sunt impreuna, iar doi ani mai tarziu s-au casatorit. Oficial, cuplul a divortat anul trecut. 

Nina Cretu - internata pentru prima data in spital! Tanara a recunoscut ca va avea o operatie chirurgicala serioasa: „Nu imi pun silicoane, daca cumva la asta va ganditi” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie