10.10.2022
Simona Halep si Toni Iuruc au semnat actele definitive ale divortului

In acest moment este oficial! Simona Halep si Toni Iuruc au avut la dispozitie 30 de zile pentru a se razgandi cu privire la divort, insa nu au facut-o. In cursul acestei diminetii, cei doi fosti indragostiti au semnat actele definitive ale separarii. Iata declaratiile facute de Toni Iuruc, dupa despartirea de sportiva!

Simona Halep si Toni Iuruc au socat pe toata lumea in momentul in care s-a aflat ca vor pune punct casniciei, ce dura de aproximativ un an. Cei doi au avut la dispozitie 30 de zile in care se puteau razgandi cu privire la divort, insa nu au facut-o, iar acum separarea este una oficiala.

In cursul diminetii de 10 octombrie 2022, Simona Halep a fost prima care s-a prezentat la notar, pentru a semna actele definitive ale divortului, despartirea lor fiind, acum, oficializata legal. Sportiva a purtat un palton lung, maro, pantaloni albastri si o pereche de incaltari lejere.

Cristina Miron - de nerecunoscut in noile fotografii publicate pe retelele sociale! Bloggerita a demonstrat ca totul este posibil, caci a slabit considerabil: „Sunt intr-o continuu transformare...” - FOTO

Jumatate de ora mai tarziu, a ajuns si Toni Iuruc, extrem de grabit, dar cu o tinuta la patru ace. Acesta a facut si cateva declaratii inainte de a pune punct oficial casniciei cu Simona Halep.

„Sunt foarte bine, multumesc”, a spus Toni Iuruc, in exclusivitate, pentru FANATIIK.

Dupa mai putin de o ora, Simona Halep a iesit de una singura din biroul notarului si, ca de obicei, a preferat sa pastreze tacerea si sa nu ofere declaratii despre despartirea oficiala.

Articole din aceeasi categorie