10.10.2022
Scandal intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a publicat un filmulet controversat in mediul online care a ajuns in scurt timp viral - VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, Tany a recunoscut ca de ceva timp studiaza cosmoenergetica, aceasta reprezentand un sistem de dezvoltare energetica si spirituala a omului. Este un complex de energii speciale, diverse metode si tehnici, utilizate extrem de eficient atat in terapie cat si in viata cotidiana, pentru armonizarea relatiilor sociale.

„Studiez acum cosmoenergetica. Am acum acces la un strat de energie mai deosebit. Vreau ca toti cei care vor asculta acest webinar sa inchida ochii si sa se concentreze la ceea ce aud. Vreau sa imi spuneti ce simtiti, senzatiile voastre.”, a mentionat recent bloggerita.

Emilian Cretu a decis sa faca o gluma pe seama celor spuse de Tany Vander. Vezi mai jos filmuletul care a adunat deja peste 40 de mii de vizualizari.

Mai multi internauti s-au amuzat si ei pe baza celor spuse de bloggerita: „Se asculta Taniusa inainte de a posta?”, „Vai,nu cred am ratat energia nu am fost acolo.”, „Are legaturi cu cosmosul.”

Adora sa calatoreasca si face acest lucru ori de cate ori are ocazia! Tany Vander iti vine in ajutor cu cateva sfaturi pentru a te bucura de o vacanta fara peripetii: „Inainte de a iesi din casa asigurati-va ca...”

Tany nu a venit inca cu un raspuns la filmuletul actorului.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Tany Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

Chiar daca e sportiv, inima ii canta de fericire! Sotul Doinei Sulac a compus melodia pentru primul lor dans. Vezi cat de gratios au dansat cei doi miri in aplauzele tuturor - VIDEO

Articole din aceeasi categorie