18.10.2022
Hainele pe care le imbracam parcurg un drum lung pana ajung in vitrinele magazinelor. Afla de la designerul Georgeta Mir ce se afla in spatele articolelor vestimentare: „Pentru noi sunt foarte importante detaliile” - VIDEO

Cativa stilisti, designeri vestimentari si specialisti din domeniu au avut parte de o excursie printr-un atelier de producere a tinutelor. Despre ce prezentare este vorba, afla imediat dintr-un reportaj, marca O Seara Perfecta. 

„Aceasta prezentare am facut-o pentru specialistii din domeniu. Am invitat stilistii pentru a intelege mai bine procesul de creatie, procesul de selectie a stofei, ce sta in spatele inspiratiei unei colectii. In aceasta excursie va aratam ce sta in spatele unei haine. Ceea ce vedeti in magazin este produsul finit, insa in spatele ei este un lucru mare si asiduu. Noi incepem proiectarea unei haine cu jumatate de an inainte ca ea sa apara in magazin. Parcurge un drum destul de lung”, Georgeta Mir, designer Georgette. 

Pentru a asigura stofe de calitate, de cele mai multe ori se apeleaza la furnizori straini. 

E timpul sa renunti la negru! Alfa de la fashion stilista Xenia Bugneac care sunt cele mai actuale culori ale sezonul toamna/iarna 2022-2023: „Pe podium vin culorile vibrante” - VIDEO

„Ceea ce am prezentat noi este principiul din care noi alegem stofele, ceea ce este important pentru noi, pentru a avea un produs finit placut pentru client. Colectiile pe care noi le facem sunt colectii complete. In ele noi avem paltoane, rochii, fuste, jachete, rochii de gala, rochii lejere”, Georgeta Mir, designer Georgette. 

Mesterii care lucreaza la producerea colectiilor vestimentare atrag atentia la fiecare detaliu pentru a asigura calitate.

„Pentru noi sunt foarte importante detaliile, gen noi folosim nasturi de scoica si nu din plastic. Pentru noi e un principiu pentru a avea un produs calitativ. Noi avem experienta de 15 ani in domeniu, fiind furnizori pentru unele dintre cele mai mari branduri internationale. Ceea ce ne-a invatat in decursul anilor este sa fim mai precauti la calitate, inclusiv eticheta, felul cum e cusuta, dimensiunea, absolut toate nuantele”, Georgeta Mir, designer Georgette. 

Laura Vetty a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Interpreta va avea o fetita, iar numele va fi ales de fiica sa mai mare: „Maya va avea o surioara, exact asa cum si-a dorit” - VIDEO

Designeri vestimentari, dar si persoane din alte domenii au aflat lucruri noi din culisele producerii hainelor. 

„Scopul meu este suportul brandurilor autohtone. Si venind in fabrica respectiva noi vedem procesul complex de elaborare a hainelor. Este un proces profesional, cu echipament si echipa profesionista”, Elen Sharafullina, expert in moda. 

„Este o experienta noua pentru mine. Cumva eu am fost din partea cealalta. Insa azi am primit niste emotii exclusive, doarece tu vezi ce se face din spate si cata munca si dedicatie este aici. Sunt incantata de ceea ce am vazut astazi. Cred ca o sa atrag atentia la mai multe detalii”, Tatiana Tattocika, influencer. 

Are planuri marete! Afla ce vrea sa devina micuta Ruxanda Galca cand va fi mare: „Am muncit toata vara in loc sa ma distrez, dar...” - VIDEO

„Marca noastra este disponibila in trei locatii din Chisinau. Magazinul „Moda” din centrul orasului, centrul comercial „Oasis” si centrul comercial „Zorile”. De asemenea, ne gasiti pe Instagram si Facebook”, Georgeta Mir, designer Georgette. 

Articole din aceeasi categorie