18.10.2022
Laura Vetty s-a casatorit! Interpreta a recunoscut ca totul a fost pe neprins de veste: „Eram imbracati casual, nici inele nu aveam” - VIDEO

La primavara se vor numara bebelusii in showbizul moldovenesc. Multe noutati frumoase au venit in aceasta toamna, printre care si vestea de la Laura Vetty. Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Laura a vorbit despre cum decurge cea de-a doua sa sarcina. De asemenea, cantareata a dezvaluit ca va avea inca o fata. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

Diferenta intre prima sa sacrina si actuala este de aproape 10 ani, insa artista mentioneaza ca se simte la fel ca si prima data. „Pentru mine este totul cam la fel. Chiar si burtica arata cam la fel. Simptomele sunt un pic mai intensive decat in prima sarcina. Toxicoza a fost practic pe toata durata sarcinii si persista si acum. Cam la fel a fost si cu prima sarcina. Nu prea am pofte mai specifice”. 

Anastasia Lazariuc - prima aparitie pe retelele de socializare dupa mai bine de 2 ani! Vezi cum arata acum interpreta in varsta de 69 de ani - FOTO

Pe toata perioada sarcinii, interpreta a adaugat 5-6 kilograme. „E ceva normal. Doctorul mi-a zis ca ar fi okay sa adaugat 9-10 kilograme pana la nastere. Cred ca pur si simplu asa eu functionez. Eu mananc des, insa in portii mici. Nu pot spune ca nu mananc mult sau nu mananc noaptea. Eu nu ma limitez de nimic”. 

Al doilea copil este unul extrem de dorit, in special de fiica mai mare a interpretei. „Eram prin casa si Maya scria pe foita dorintele ei. Scria ca vrea o surioara si eu am stat cu ea vreo ora ca sa-i explic ca se va realiza insa peste vreo doi ani, caci acum avem mult de lucru. Am ajuns la un acord cu ea ca peste cativa ani se va intampla tot, ca sa aflu a doua zi ca sunt insarcinata. Nu a fost nimic planificat, asa a dorit cel de sus”. 

Nicoleta Bezer a implinit 21 de ani! Vezi ce surprize a avut bloggerita de ziua sa de nastere, dar si ce mesaj de felicitare emotionant a primit de la sora sa mai mare, Marinela: „Din 2001 suntem de nedespartit!” - FOTO/VIDEO

Cand a fost intrebata de catre prezentatoare ce sex va avea viitorul sau copil, interpreta a mentionat ca: „Da, e fetita, Maya va avea o surioara, exact asa cum si-a dorit. Numele tot Maya l-a ales, insa noi preferam sa-l tinem in secret. E o chestie mai intima”. 

Cel mai mult Laurei ii este frica de: „Cea mai mare frica este durerea din timpul nasterii, insa stiu ca exista acum tehnologii mai avansate, o anestezie. Probabil ca asta ar fi unica mea frica. La prima sarcina eram oarecum in nestiinta si nu stiam ce ma asteapta. Acum sunt mult mai asumata, stiu ce ma asteapta si mi-am asumat acest lucru. Stiu ca va fi greu, dar e okay”. 

Un nou succes! Culturista Leo Ciobu a participat la un concurs international din Ungaria. Afla ce loc a ocupat moldoveanca - FOTO

De curand, Laura Vetty s-a casatorit cu iubitul sau. „A fost o istorie foarte funny. De fapt am mers doar sa depunem acea cerere, pentru ca avem deja un eveniment care este planificat la o anumita data. Si s-a intamplat asa ca doamna de acolo ne-a zis ca sa nu mai asteptam si sa ne casatorim in acea zi chiar. Eram imbracati casual, nici inele nu aveam. Inelele erau acasa, caci noi nu ne-am asteptat ca ne vom casatori atunci. Doamna ne-a facut din hartie doua inele frumoase si ne-au dat lacrimile la ambii chiar. Cred ca mai frumos nici nu se putea”. 

Cantareata a mentionat ca ea si sotul sau nu doreste o nunta mare. „Vrem sa facem ceva mai intim, cu cei mai apropiati oameni, pentru ca asa ne doreste sufletul. Deja totul este planificat, la sfarsitul lunii vom face si o cununie si o mica petrecere”. 

Sotul sau este la fel de emotionat ca si ea. „Isi doreste foarte mult sa o vada. El si-ar fi dorit sa fie alaturi de mine la nastere, insa trebuie sa vorbim cu medicii sa vedem ce ne spun ei. Oricum eu cred ca conteaza sa nu fii singura in acel moment. Si daca este cineva care te va incuraja si te va tine de mana, cred ca este o chestie binevenita intr-un astfel de moment complicat pentru o femeie”. 

Imagini de arhiva! Acum atrage toate privirile datorita frumusetii si carismei pe care o are, dar cum arata bloggerita Kathryn C cu 10 ani in urma? Vezi filmuletul pe care l-a publicat mama sa pe Tik Tok - VIDEO

Din punct de vedere muzical, Laura a afirmat ca va lua o pauza. „Pana acum am lucrat mult pe la studiou. Acum insa cred ca o sa iau o pauza, pentru ca simestrul trei este mai complicat, necesita mai multa odihna. Dupa nastere, cu forte noi voi reveni la munca”. 

Articole din aceeasi categorie