18.10.2022
E timpul sa renunti la negru! Afla de la fashion stilista Xenia Bugneac care sunt cele mai actuale culori ale sezonul toamna/iarna 2022-2023: „Pe podium vin culorile vibrante” - VIDEO

O toamna racoroasa avem afara, insa in garderoba ta nu trebuie sa fie la fel. Se poarta nuante calde si chiar culorile tarde, asa ca uitati de gri si negru si purtati doar haine confortabile. Cu cateva idei vine fashion stilista Xenia Bugneac intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Daca tot e mai rece afara, putem compensa prin culori. Toamna nu mai este demult doar despre gri si negru.

„Toamna-iarna 2022/2023 este un sezon sofisticat. Negrul si griul nu mai sunt vedetele toamnei. Pe podium vin culorile vibrante care creeaza atmosfera. Toamna nu este doar despre ploi si frig, dar este si despre culoare. In acest sezon rozul este culoarea de top, dar sa nu uitam nici de very peri care este culoarea anului, acel violet cu un subton de albastru la fel este foarte si foarte actual. De asemenea putem vorbi si despre ciocolata si culorile pamantii care au un accent luminos.”, a mentionat Xenia.

Laura Vetty a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Interpreta va avea o fetita, iar numele va fi ales de fiica sa mai mare: „Maya va avea o surioara, exact asa cum si-a dorit” - VIDEO

In ceea ce priveste stofele, avem verde la tricotaj. O alegere usoara, confortabila si stilata. „E toamna si veti remarca ca tricotul nu lipseste din colectii. Se poarta lungimea mini si maxi. O femeie inalta isi poate accesoriza o rochie din tricot cu niste cizme care ar fi peste genunchi. Putem purta de asemenea flori masive nu doar pe haine, dar si la genti. Carourile sunt de asemenea actuale. Printul abstract se potriveste si blondelor si brunetelor.”, a spus fashion stilista.

Cantaretii de la BTS au fost chemati in armata. Cati ani vor servi patria in Coreea de Sud

Paltonul este un must have in randul hainelor pentru perioada rece a anului. „Daca ne referim la paltoane, cele extra lungi sunt un must have.”, a precizat Xenia Bugneac.

Horoscop 18 octombrie 2022. Zodia care ar trebui sa acorde mai multa atentie cheltuielilor

Completeaza-ti garderoba si cu cateva tinute din piele, la fel in voga in acest sezon.

Articole din aceeasi categorie