18.10.2022
Are planuri marete! Afla ce vrea sa devina micuta Ruxanda Galca cand va fi mare: „Am muncit toata vara in loc sa ma distrez, dar...” - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, fiica actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Galca, Ruxanda a decis sa cante piesa „Domnisoara perfectiune” pe care a interpretat-o Mary Popins in filmul cu acelasi nume.

Intrebata de catre Anisoara Loghin cum a ajuns sa interpreteze anume aceasta piesa, Ruxanda a spus: „Am decis sa cant aceasta piesa pentru ca a vrut mama. Am vrut sa cant piesa, dar nici nu stiam cine e Mary Popins. Mai apoi mama mi-a aratat si am aflat cine e ea. Este un fel de educatoare si care ii place foarte mult copiii si intr-una vrea sa fie foarte perfecta.”

De asemenea, la intrebarea „Tu esti domnisoara perfectiune?”, Ruxanda a mentionat: „Aproape. Pentru a fi perfect trebuie sa fii intr-una punctual, responsabil, sa fii inbracat decent, sa nu ai hainele patate, sa fii mereu ordonat. Cel mai greu lucru este insasi de a fi perfecta, efortul pe care il depui atunci cand vrei sa fii perfecta.”

Anastasia Lazariuc - prima aparitie pe retelele de socializare dupa mai bine de 2 ani! Vezi cum arata acum interpreta in varsta de 69 de ani - FOTO

Pe langa faptul ca se descurca de minune atunci cand canta cu vocea, Ruxanda Galca se pricepe de minune si sa cante la pian. Aceasta este premianta unui concurs foarte important de pian. Eleva a si povestit cum i-a reusit sa obtina premiul cel mare la concurs. „Ca sa iau premiul la acest concurs am muncit toata vara cu ajutorul mamicai. Ma bucur ca rezultatul este unul bun si m-am bucurat de locul intai. La inceputul verii i-am spus mamei ca vreau sa ma joc, sa ma distrez putin, dar ea mi-a spus ca daca voi munci o sa am un rezultat bun si asa a si fost. Am muncit toata vara in loc sa ma distrez, dar nu regretam momentul.”, a precizat Ruxanda.

Cantaretii de la BTS au fost chemati in armata. Cati ani vor servi patria in Coreea de Sud

Munceste mult, iar visul sau este sa devina la fel ca si mama sa, interpreta.

Ruxanda a fost recent si la Paris unde a reusit sa viziteze turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Bazilica Sacre-Coeur, dar si un restaurant autentic francez. „Poate ca acolo o sa ma mai duc cand o sa fiu matura.”

Articole din aceeasi categorie