02.11.2022
Geaca de tip cojoc - un must have al sezonului! Iti aratam 5 look-uri in combinatie cu aceasta piesa vestimentara - FOTO

„Garderoba plina de haine, insa nu ai ce imbraca!” - daca te recunosti in aceasta fraza, atunci acest articol este pentru tine. Toamna, totul devine mai complicat, pentru ca trebuie sa alegi zilnic o tinuta care s-ar potrivi si cu haina ta exterioara. In cazul in care ai o geaca de tip cojoc, esti o norocoasa, pentru ca in acest articol am adunat pentru tine 5 tinute gata facute pe care le poti repeta cu usurinta si fara a avea abilitatile unui stilist profesionist!

Daca in geaca de piele iti este frig, iar in jacheta cu puf iti este prea cald, atunci este timpul potrivit pentru geaca de tip cojoc. Aceasta este anume acea piesa vestimentara care este si confortabila si estetica. Iesi la o plimbare cu prietenii sau mergi la sala de sport? Nu conteaza, pentru ca geaca de tip cojoc este o piesa de baza pe care o poti combina cu o varietate de tinute. Care sunt acestea? Vezi mai jos. 

Jeans 

WOW! Irina Shayk a purtat o pereche de cizme create de un designer moldovean. Vezi cine este acesta - FOTO

Fiecare fata are o pereche, sau chiar mai multe, de blugi preferati in graderoba sa. Modelele monocromatice in nuanta de baza (albastru, negru, alb, etc.) vor arata armonios cu geaca de tip cojoc. Daca geaca ta este de culoarea maro inchis, te sfatuim sa imbraci o pereche de blugi albastri de o nuanta mai moale, daca geaca e mai bej - cu blugi ivory, iar daca e neagra, atunci imbraca o pereche e blugi negri (total black-ul mereu va fi actual). Numarul de variatii este nesfarsit, iar ideea ramane acelasi: blugi si geaca de tip cojoc - „perfect match”. 

Costum sport 

Geaca de tip cojoc deasupra unui costum sport - o optiune perfecta pentru fetele carora le plac combinatiile complicate. Ambele articole sunt de baza in garderoba fiecarei fete. Insa, la aceasta combinatie este nevoie sa adaugi cateva accesorii, care vor fi responsabile pentru „dispozitia” tinutei tale. Asadar, o geanta, adidasi sau o pereche de cizme iti vor face tinuta din una sport in una mai casual. Nu-ti fie frica sa experimentezi!

Rochie neagra 

Trend-Alert de toamna! Afla de la stilista Nadya Ciorchina ce culori vom purta in sezonul rece 2022 - FOTO

Dupa cum spunea mereu renumita Coco Chanel: „Fiecare femeie trebuie sa aiba in garderoba o rochie neagra”.Speram ca tii cont de aceasta fraza si ai o rochie neagra, pentru ca, atunci cand o vei imbraca cu geaca ta de tip cojoc, cu siguranta vei avea parte de o multime de complimente. Pentru a crea o tinuta eleganta, insa in acelasi timp indrazneata, poti incalta o pereche de cizme lungi pana peste genunchi cu un toc fin. De asemenea, pentru a-ti completa outfit-ul, poti sa-ti aduni parul intr-un coc sau o coada si sa iai o pereche de ochelari intunecati. 

Piele 

Leggins, blugi, sacouri, fuste - nu exista articole vestimentare care sa nu fi fost inca confectionate din piele eco. Magia consta in faptul ca acest material se potriveste aproape la tot si a devenit deja o baza indispensabila. Textura gecii va fi in armonie cu suprafata neteda a pielii si, datorita acestei combinatii, tinuta ta va deveni imediat mai interesanta. Pentru o astfel de tinuta, iti sugeram sa folosesti doar doua sau trei culori neutre. In acest fel, vei mentine toata atentia asupra texturilor selectate. 

Tricotaj

Stiai ca dimensiunea umerasului sau textura husei pentru haine conteaza? Afla cum este corect sa-ti depozitezi in garderoba articolele tale vestimentare preferate

In fiecare toamna, fetele imbraca tricotaj - macar un lucru in aceasta viata este previzibil. Tricourile sunt inlocuite cu pulovere, iar rochiile de vara sunt inlocuite cu cele midi, calde. Pentru astfel de articole desigur ca se va potrivi geaca de tip cojoc. Te sfatuim sa alegi un articol in culoarea partii interioare a gecii tale sau, dimpotriva, sa fie in nuanta principala a imbracamintei tale exterioare. Aceasta combinatie de culori te va ajuta sa creezi o tinuta cu adevarat armonioasa si eleganta.

Articole din aceeasi categorie