27.10.2022
Trend-Alert de toamna! Afla de la stilista Nadya Ciorchina ce culori vom purta in sezonul rece 2022 - FOTO

Fiecare sezon vine cu noi surprize pentru iubitorii de moda. Si chiar daca urmarim cu atentie tendintele noi care apar in lumea modei, cu totii ne punem intrebarea: „Ce culori se vor purta in acest sezon?”. Daca si tu ti-ai pus asa intrebare, stilista Nadya Ciorchina iti vine in ajutor cu top 9 culori ale toamnei 2022. 

Rosu 

Nuantele saturate de rosu se vor potrivi de minune atat in garderoba ta de zi cu zi, cat si in garderoba de seara. Iar pentru brunete aceasta nuanta este pur si simplu ideala! Insa, exista un mare „dar”. Aceasta culoarea nu se potriveste tuturor, caci daca pielea ta are o nuanta rosiatica, articolele rosii doar iti vor accentua imperfectiunile. 

Oranj 

Oranjul suculent intr-o toamna posomorata este binevenit. Aceasta nuanta te va duce cu gandul la vara si soare. Insa, aceasta culoare este mai dificila si nu poate fi incadratata cu usurinta in orice garderoba. De exemplu, fetele cu un ton cald al pielii pot purta cu siguranta articole oranj - astfel li se va sublinia si mai mult trasaturile. Iar daca ai un ton mai rece al pielii, iti recomandam sa folosesti aceasta nuanta in calitate de un accent, in cantitati mici (in partea de jos a tinutei sau accesorii).

„Frumoasa atat la chip, cat si la suflet!” Xenia Deli a implinit 33 de ani! Vezi cum si-a inceput modelul aceasta zi speciala - FOTO/VIDEO

Verde

Una dintre cele mai in voga nuante ale acestui an - verdele. Pentru fetele care au un ton rece al pielii, verdele se va potrivi de minune. 

Oliva 

Aceasta nuanta a devenit destul de populara in ultimul timp si ramane actuala de la sezon la sezon. In aceasta toamna, articolele vestimentare in tonul olivei cu siguranta sunt un must have. Aceasta nuanta calda si fina de verde se va potrivi fetelor cu un ton cald al pielii. 

Albastru regal

O nuanta profunda de albastru este o alternativa eleganta pentru oricine. In cazul in care nu vrei sa porti articole negre, apeleaza la albastru regal. 

Un nou succes! Inotatorul Constantin Malachi a participat la un turneul din Franta. Afla ce loc a ocupat moldoveanul - FOTO

Fucsia

Multi deja au reusit sa se plictiseasca de aceasta nuanta, insa noile colectii din aceasta culoare din nou sunt in centrul atentiei. Cu siguranta aceasta nuanta este pentru fetele care nu se tem sa experimenteze.

Roz pastelat

Daca ti se pare ca fucsia este o nuanta prea extravaganta, rozul pastelat este pentru tine. Un palton finut, o rochie delicata sau un articol vestimentar din tricotaj - rozul se va potrivit perfect in garderoba ta in aceasta toamna, dar si iarna!

Ciocolata 

Se combina ideal cu toate culorile de baza: alb, gri, negru si bej. Daca creezi o tinuta in aceste nuante, vei arata si minimalist, dar si bogat. 

Nude

Baza oricarui look elegant pentru aceasta toamna vor fi articolele in tonuri nude. Poate fi un costum tricotat, o rochie eleganta sau un corset seducator. Articolele din garderoba ta in nuantele de bej vor arata mereu elegant in combinatie cu ciocolata, verde si rosu. 

Vrei sa iesi in evidenta de Halloween? Make-up artista Liubovi Ojog iti vine in ajutor cu un machiaj deosebit pe care il poti purta la petrecerile tematice dedicate acestei sarbatori - VIDEO

Articole din aceeasi categorie