06.04.2021
Eleganta si romantica! Prima Doamna a Ucrainei - splendid de frumoasa la intalnirea din Qatar. Elena Zelenskaya demonstreaza din nou gustul sau rafinat si echilibrat

La data de 4 aprilie, Prima Doamna a Ucrainei a sosit in Qatar si a demonstrat inca o data ca are un gust al stilului impecabil.

Vizita la Palat! Ce tinuta a ales Prima Doamna a Ucrainei pentru intalnirea cu Printul William si Kate Middleton

Elena si Vladimir Zelenskii au ajuns intr-o vizita oficiala in Qatar. Presedintele Ucrainei si sotia sa au planificat mai multe intalniri, in cadrul carora vor discuta despre cooperarea dintre Ucraina si statul Qatar.

In ciuda importantei politice a acestei vizite, o atentie considerabila s-a concentrat asupra Primei Doamne din Ucraina. Pentru calatoria in strainatate, Elena a ales in mod traditional produse autohtone din Ucraina, astfel le sprijina si le popularizeaza.

Zelenskaya a zburat in Qatar intr-o fusta de lungime medie de culoare alba si o jacheta laconica de culoare neagra. Silueta primei doamne a fost subliniata de o curea subtire la talie, iar esarfa de accent in jurul gatului ei „i-a evidentiat” imaginea.

Sotia lui Vladimir Zelenskiy a completat tinuta eleganta cu o pereche de stiletto roz romantici.

Prima Doamna s-a intalnit cu seicul Moza bint Nasser Al Misned. Au discutat probleme legate de depasirea consecintelor pandemiei COVID-19, cooperarea culturala si umanitara si sprijinul tinerilor.

Elena Zelenskaya a publicat pe pagina sa de Instagram cateva fotografii de la intalnire, scriind: „Astazi am avut placerea sa vorbesc cu Alteta Sa Seicul Moza Bint Nasser Al Misned. Un om care a condus timp de 26 de ani Fundatia Qatar pentru Educatie, Stiinta si Dezvoltare Sociala. Sunt foarte impresionata de Summitul Mondial al Inovatiei in Educatie (WISE) si Forumul Mondial al Sanatatii WISH (Summitul Mondial al Inovatiei pentru Sanatate) lansat de doamna Mozo. Aceste initiative vizeaza modernizarea educatiei prin inovare si introducerea de tehnologii inovatoare in domeniul sanatatii in dimensiunea globala. Sunt convinsa ca Ucraina este interesata si gata sa ia parte activa la aceste initiative globale, care atrag din ce in ce mai mult interes international.”

Si la aceasta intalnire, Prima Doamna a fost impecabila, intr-o tinuta alba de lungime medie, care se aseza perfect pe silueta ei. Ea a combinat tinuta cu pantofi stiletto bej, iar accesoriul necesar din zilele noastre, masca de protectie, nu a lipsit.

Presedintele Ucrainei a primit vaccinul anti-covid! Vladimir Zelenskiy a fost fotografiat la bustul gol

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie