07.10.2020
Vizita la Palat! Ce tinuta a ales Prima Doamna a Ucrainei pentru intalnirea cu Printul William si Kate Middleton

Elena Zelenskaia este cunoscuta pentru alegerile vestimentare rafinate, pe care le demonstreaza la intalnirile oficiale.

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si sotia sa, Elena, s-au intalnit cu Printul William si Kate Middleton, Ducele si Ducesa de Cambridge, in timpul unei vizite oficiale in Marea Britanie.

Citeste si :  Asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Vladimir Putin a vorbit, pentru prima data, despre nepotii sai

Pe contul sau de Twitter, seful statului a scris ca Ucraina si Marea Britanie „impartasesc o viziune comuna asupra multor probleme.”

„Interactiunea umana, dintotdeauna, a fost un lucru important pentru tara. O intalnire prietenoasa cu Ducele si Ducesa de Cambridge la Palatul Buckingham... Ne asteapta multe proiecte de succes."

Cuplul Cambridge a intampinat oaspetii din Ucraina la o audienta, in numele Reginei Elisabeta a II-a, care este izolata din cauza pandemiei coronavirusului si nu organizeaza intalniri.

Prima Doamna, in varsta de 42 de ani, a optat pentru o tinuta clasica si rafinata. A purtat o jacheta alba cu o centura subtire, care i-a evidentiat talia si o fusta de lungime medie, pe care a asortat-o cu o pereche de stiletto de culoare neagra. Zelenskaia avea parul coafat in bucle lejere si un machiaj in nuante naturale.

Pe contul sau de Instagram, Elena Zelenskaia a distribuit si cateva imagini din timpul intalnirii, scriind: „O familia minunata, oameni tineri si sinceri. O intalnire memorabila!”

La randul sau, Ducesa de Cambridge, in varsta de 38 de ani, a purtat o rochie albastra cu un decolteu V superficial, asortata cu niste pantofi stiletto bej. Kate Middleton avea si ea bucle si un machiaj lejer.

Presedintele Zelenski si Printul William erau, in mod traditional, imbracati in costume clasice.

Citeste si :  Cat de bine o prinde rosu! Kornelia Stefanet - spectaculoasa intr-o tinuta de Oscar

Surse foto: Instagram, Google.com, Twitter

Articole din aceeasi categorie