02.03.2021
Presedintele Ucrainei a primit vaccinul anti-covid! Vladimir Zelenskiy a fost fotografiat la bustul gol

Presedintele Ucrainei, Vladimir Zelenskiy a fost vaccinat impotriva coronavirusului astazi, 2 martie, impreuna cu armata din prima linie. Zelenskiy a anuntat acest lucru pe retelele de socializare.

Citeste si :  Lectiile online – pericol pentru sanatate? Care sunt problemele oftalmologice care pot aparea si cum pot fi prevenite? Irina ROTARU, oftalmolog: „Plimbarile in aer liber nu sunt doar o recomandare, dar sunt o metoda de profilaxie in prevenirea progresiei miopiei.”

„Medicii si armata sunt deja vaccinati.  Ii indemn pe toti ceilalti sa se alature cozii in Actiune. Nu va temeti de nimic, am dat un exemplu personal”, a scris presedintele Ucrainei, in dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram.

Presedintele s-a fotografiat la bustul gol, in pantalonii de la tinuta sa de oficiu.

Zelenskiy a fost vaccinat la un spital militar din Severodonetsk in calitate de comandant-sef suprem, a declarat pentru LIGA.net purtatorul de cuvant al presedintelui, Iulia Mendel.

Presedintele a subliniat ca a primit vaccinul Covishield achizitionat in India.

La 8 februarie 2021, Zelenskiy a spus ca este gata sa fie vaccinat „in fata publicului” pentru a da un exemplu.

Pe 24 februarie, Ucraina a inceput vaccinarea impotriva coronavirusului cu medicamentul Covishield, care a fost dezvoltat de AstraZeneca / Oxford. Dupa 1300 de vaccinari, nu au existat consecinte negative grave ale vaccinarilor.

Incepand cu 2 martie, in Ucraina s-au facut aproximativ 5.000 de vaccinari. Primii sunt vaccinati medicii, personalul militar, personalitati publice (de exemplu, seful Ministerului Sanatatii Stepanov a fost vaccinat in direct).

Citeste si :  Melania si Donald Trump au facut in secret vaccinul anti-Covid

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie