17.08.2022
Maxim Zavidia - intr-o vacanta de vis alaturi de parintii sai! Vezi cum isi petrece timpul interpretul in Maldive: „Impreuna cu tata am facut o plimbare cu bicicletele pe plaja” - FOTO/VIDEO

Interpretul Maxim Zavidia a mers acum cateva saptamani in Maldive alaturi de parintii sai. Pe pagina sa de Instagram, artistul a reusit deja sa publice o multime de filmulete video si imagini incredibile. Recent, cantaretul a postat mai multe fotografii din cadrul unei plimbari cu bicicleta, la care a mers alaturi de tatal sau. Despre ce este vorba, vezi in articolul de mai jos. 

Artistul a mers in Maldive nu doar pentru a se odihni, acesta are un program de concerte in luna august. „Dupa odihna voi sustine 4 concerte. Iar cel mai important este ca printre toti oamenii care vor fi prezenti la evenimente, se vor afla si parintii mei”, a scris interpretul. 

Cu toate acestea, se pare ca Maxim Zavidia nu pierde nici o clipa din „vacanta” sa. Acesta inoata, se bronzeaza, merge in diferite locuri pitoresti, iar recent, acesta a dat o tura cu bicicleta pe plaja din Maldive, impreuna cu tatal sau. 

Mezinul dinastiei Botgros este omagiat! Vezi mesajul emotionant scris de Adriana Ochisanu pentru fiul sau - FOTO

Artistul a publicat mai multe imagini din cadrul plimbarii lor. 

„Soare, rai adevarat, ocean, nisip”, a mentionat Maxim in descrierea imaginilor. 

Pasiunea ei cea mai mare sunt calatoriile! Vezi ce tari exotice a vizitat in aceasta vara bloggerita Valeria Lungu - FOTO

In fotografii il vedem pe interpret, care era imbracat doar intr-o pereche de sorti negri. Interpretul si-a completat look-ul cu o bandana neagra, margele si o pereche de ochelari de soare. Tatal sau era la fel doar intr-o pereche de sorti, iar pe cap avea un chipiu. 

„Impreuna cu tata am facut o plimbare cu bicicletele pe plaja”, a adaugat Maxim in descrierea fotografiilor. 

Fanele interpretului nu au putut trece cu vederea imaginile sale si tinut numaidecat sa isi exprime adoratia. „Atat de fierbinte!”, „In sfarsit topless”, „Crush”, „Atat de talentat”. 

Valentina Nafornita - weekend in paradis! Vezi unde se odihneste soprana Republicii Moldova, dar si corpul perfect pe care l-a etalat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie