17.08.2022
Irina Kovalsky a implinit 30 de ani! Vezi cat de fascinant arata artista la varsta aceasta, dar si felicitarea emotionanta pe care a publicat-o sotul sau - FOTO/VIDEO

Pe data de 17 august, Irina Kovalsky isi aniverseaza cea de-a 30-a aniversare. Cum marcheaza acest eveniment special, dar si ce felicitare emotionanta i-a transmis sotul sau vezi in articolul de mai jos. 

Irina Kovalsky este una dintre cele mai apreciate si indragite interprete de la noi. Astazi, in viata artistei incepe un capitol nou, unul marcat cu 3 in fata, iar acest lucru nu face altceva decat sa o bucure de experienta acumulata si toate momentele frumoase traite pana in prezent. 

Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

Matinala fiind, Irina a postat chiar de dimineata un video pe platforma de TikTok, in care apare cu un zambet larg pe buze, intr-o conditie fizica de invidiat si vizibil recunoscatoare pentru viata sa.

Aceasta nu a mentionat cum va sarbatori acest eveniment, insa a precizat faptul ca il va savura din plin.

Artista a tinut sa multumeasca in primul rand parintilor sai pentru ca i-au dat viata: „Le multumesc parintilor mei in primul rand pentru viata, educatie, iubire si rabdare...” ,a scris ea, publicand si o poza cu acestia.

Nici sotul sau nu a intarziat cu felicitarile si i-a scris un mesaj emotionant, insotit de un video adorabil cu sotia sa: „Astazi este aniversarea unei artiste minunate, unui model fermecator, cantarete talentate, bune, vesele, sincere, unei mame a trei copii. Iti doresc succes creativ, multe idei cool, hit-uri noi, prosperitate si dragoste.”, a scris Serghei. 

Johnny Depp s-ar putea intoarce in franciza „Fantastic Beasts”. Afla ce declaratii a facut colegul sau, actorul Mads Mikkelsen: „Eu nu am cum sa-l copiez”

Internautii s-au grabit si ei sa ii ureze artistei cele mai sincere si calde urari: „La multi ani fericiti langa familia ta frumoasa!/ La multi ani binecuvintati, succes in ceea ce faceti, va urmaresc cu drag/ Sa fii atat de sclipitoare mereu.”, au scris ei. 

Serghei si Irina s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie