17.08.2022
Cum arata astazi Knox, fiul Angelinei Jolie. Fotografii inedite cu el alaturi de celebra lui mama - FOTO

Knox, fiul Angelinei Jolie, a fost fotografiat la cumparaturi in compania mamei sale celebre. Cum arata astazi tanarul?

Knox, fiul Angelinei Jolie, a fost fotografiat de catre paparazzi alaturi de mama lui. Tanarul in varsta de 14 ani este discret cand vine vorba de aparitii publice si cu ocazia asta toata lumea a observat cat de mult a crescut.

Fiul Angelinei Jolie a mers impreuna cu mama lui la cumparaturi in Los Feliz pe 15 august. Cei doi au fost vazuti in timp ce ieseau dintr-un magazin. Baiatul actritei tinea doua pungi de hartie, in timp ce vedeta avea una singura. 

Surpriza socanta! Cum a reactionat Kate Middleton la aparitia ducesei Meghan Markle - FOTO

Maxim Zavidia - intr-o vacanta de vis alaturi de parintii sai! Vezi cum isi petrece timpul interpretul in Maldive: „Impreuna cu tata am facut o plimbare cu bicicletele pe plaja” - FOTO/VIDEO

Fiul Angelinei Jolie era imbracat intr-o tinuta lejera, avand un tricou alb, pantaloni negri si pantofi sport. Pentru aceasta iesire, Angelina Jolie a purtat o rochie maxi alba de la Vince, pe care a combinat-o cu o pereche de sandale Valentino. Actrita mai avea in mana si un pulover gri si a accesorizat tinuta cu o geanta Christian Dior si o pereche de ochelari cu rame negre.

Knox este fiul pe care Angelina Jolie il are din relatia cu Brad Pitt. Alaturi de el, actrita ii mai are pe Maddox, Pax, Zahara, Vivienne si Shiloh.

Angelina Jolie este o mama implicata si isi petrece majoritatea timpului in compania copiilor ei. Actrita a fost surprinsa cu mai multe ocazii alaturi de ei la cumparaturi, iar asta pentru ca isi doreste sa le ofere o viata cat mai normala. Pe langa asta, vedeta a fost insotita de acestia si la diferite evenimente pe covorul rosu sau premiere de film.

„Angelina chiar incearca sa le faca viata cat mai normala. A merge la cumparaturi impreuna este o activitate de care atat ea, cat si copiii se bucura, si crede cu tarie ca acestia ar trebui sa se bucure de toate experientele pe care alti copii de varsta lor le au. Nu vrea sa ii creasca intr-o bula”, a declarat in trecut o sursa apropiata pentru site-ul HollywoodLife.

Pe de alta parte, Brad Pitt si-a tinut relatia cu cei sase copii departe de ochii publicului. Recent, s-a aflat ca actorul nu lasa ca situatia tensionata dintre el si fosta sa sotie, Angelina Jolie, sa afecteze relatia pe care o are cu copiii sai. Conform Us Weekly, actorul „face presiuni pentru a-si vedea” copiii „cat mai des posibil, oriunde s-ar afla in lume.”

De asemenea, o sursa apropiata a declarat ca Brad Pitt „a zburat in Italia pentru ziua de nastere a gemenilor (Vivienne si Knox), iar asta a insemnat mult pentru ei.” Actorul „pretuieste fiecare moment pe care il petrece cu copiii. Ii place sa fie parinte”, a mai adaugat sursa, care a precizat si faptul ca relatia cu Jolie ramana una „ostila.”

Articole din aceeasi categorie