13.06.2022
Evenimentele ei devin tot mai solicitate! Diana Ballerini a organizat o noua intrevedere emotionanta cu urmaritoarele sale de la Londra, iar experienta avuta i-a lasat urme doar de amintiri pozitive - FOTO/VIDEO

Oamenii, destinul si increderea in sine o poarta pe Diana Ballerini pe cele mai imprevizibile drumuri. Dupa vizitele recente facute in Italia si Dubai, iata ca Diana a ajuns si la Londra, iar ce face acolo vedeti in articolul de mai jos.

O noua intalnire cu „rachetele sale”, asa cum isi dezmiarda Diana Ballerini comunitatea sa de femei s-a adunat din nou in acest weekend intr-o locatie noua - Londra. 

Asadar, aceasta nu a stat prea mult pe ganduri si a organizat o noua intrunire cu cele circa 30 dintre urmaritoarele sale, care au lasat-o cu multe impresii frumoase si ganduri pozitive pe femeia de afaceri. 

Rapperii Magnat si Feoctist uimesc din nou cu o piesa pe masura asteptarilor! Vezi cum suna melodia „Sa ne pricalim”: „Alt nivel, se vede evolutia” - VIDEO

O noua zi, o noua aventura. Diana a mers intr-o noua destinatie si anume la renumitul muzeu cu celebritati din Londra Madame Tussauds. 

Acolo femeia de afraceri a pozat langa Brad Pitt, Angelina Jolie, printesa Diana si alte celebritati. 

Are o voce fenomenala si este mandra de acest lucru! Ce spune interpreta Felicia Dunaf despre banii care se fac din muzica: „Nu vreau sa fiu narcisista, dar nici modesta” - VIDEO

Mai mult ca atat, aceasta a creat o legatura incredibila de prietenie cu urmaritoarele sale, a mers la una dintre ele acasa si a fost primita exemplar. 

 

 

 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie