31.03.2022
Costumele colorate - trendul acestei primaveri. Afla de la stilista Alina Caraus cum trebuie sa combinam corect costumele, pentru a fi mereu in voga: „Le putem imbraca atat la oficiu, cat si la o plimbare cu prietenii sau o cina romantica” - VIDEO

Daca pana in secolul XX, costumele reprezentau articole vestimentare destitinate exclusiv barbatilor si reprezentau un simbol al masculinitatii, acum aceste tinute sunt de nelipsit din garderoba femeilor. Clasice sau casual, costumele au devenit optiunea perfecta pentru diferite tipuri de evenimente si locatii. Ce costume se poarta in aceasta primavara, afla dintr-un reportaj, marca O Seara Perfecta.

Candva o tinuta mai conservatoare, costumele de azi sunt niste piese vestimentare moderne care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei.

Zendaya, adevarul despre look-ul afisat la gala Oscar 2022. Ce dezvaluire a facut actrita pe retelele sociale - FOTO

„Intr-adevar costumele sunt un must have in garderoba oricarei femei si trebuie sa fie neaparat. Le putem purta oriunde si oricum, in diferite tinute. Costumele sunt foarte versatile, pot fi purtate separat daca le combini corect si, de aceea ele merita o investitie”, mentioneaza Alina Caraus, stilist.

„Aici avem un costum clasic cu pantaloni largi. Foarte usor se pot combina si separat. De exemplu, pantalonii cu o geaca din piele, cu un tricou si adidasi, cu botine de asemenea. Sacoul s-ar potrivi cu o fusta creion, cu o fusta mini denim. Deci, sunt foarte versatile”, mentioneaza stilistul. 

Kim Kardashian a intors toate privirile la petrecerea Vanity Fair de dupa Oscaruri. Vedeta a purtat o rochie lunga spectaculoasa - FOTO

Si in aceasta primavara, costumele colorate raman in trend. Printre principalele tendinte sunt costumele in nuante de verde si violet.

„Anul acesta la fel sunt in trend toate culorile, in special cele aprinse. S-au pus accente in ele si in defilari, de aceea am decis sa abordam o tinuta colorata, intr-un costum colorat, verde. El ramane la fel de actual si anul acesta. Culorile trebuie sa fie in garderoba, conteaza sa le alegem corect dupa prototip, ceea ce ni se potriveste. Este important sa avem cateva nuante colorate, pentru o dispozitie, pentru un accent. Costumele colorate sunt foarte bine purtate ziua, in sezonul mai cald, vara, primvara. Dar, daca ne pricepem la combinat, le putem aborda si in sezonul mai rece”, spune Alina Caraus.

Chiar daca exista o multime de croieli si modele, specialistii recomanda sa avem cel putin 3 costume in garderoba.

Beyonce a facut senzatie la Premiile Oscar cu rochia sa galbena, cerceii cu diamante si poseta in forma unei mingi de tenis - FOTO

„De exemplu, unul clasic cu croiala dreapta. Poate fi in culori de baza, precum gri, negru, bej sau albastru clasic. De asemenea, un costum de seara, cu pantaloni evazati. Fetele mai indraznete il pot combina cu niste botine. A treia varianta ar fi un costum colorat, care ne-ar ridica dispozitia. Cu el vom iesi in evidenta si ne vom simti mai speciale”, a spus Alina Caraus, stilist.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie