29.03.2022
Kim Kardashian a intors toate privirile la petrecerea Vanity Fair de dupa Oscaruri. Vedeta a purtat o rochie lunga spectaculoasa - FOTO

Kim Kardashian a reusit din nou sa atraga atentia cu tinuta sa spectaculoasa, insa de data aceasta a facut-o la petrecerea Vanity Fair, care s-a desfasurat la scurt timp dupa decernarea premiilor Oscar. Vedeta a purtat o rochie de un albastru stralucitor, mulata pe corp. 

Vedeta, in varsta de 41 de ani, a cucerit publicul la petrecerea Vanity Fair, unde a purtat o rochie lunga de un albastru neon, marca Balenciaga. Manecile lungi ale rochiei s-au imbinat cu manusile, un detaliu care a devenit una dintre semnaturile lui Kim in ultima perioada. Aceasta a accesorizat totul cu o pereche de botine negre si ochelari de soare argintii.

Kim Kardashian nu a fost prezenta la decernarea premiilor Oscar 2022, insa fanii au putut vedea o multime de postari ale acesteia pe contul de Instagram in timp ce urmarea evenimentul online. 

Cum arata Roman Abramovich. Primele imagini cu miliardarul rus, dupa ce au aparut informatii privind otravirea sa - FOTO

Prima data cand Kim Kardashian a purtat o tinuta asemanatoare a fost la Met Gala, unde a avut una dintre cele mai socante aparitii, fiind acoperita din cap pana in picioare intr-o tinuta neagra, mulata, semnata tot Balenciaga.

Desi intentia vedetei "Keeping up the Kardashians" a fost de a uimi publicul, fanii nu i-au apreciat tinuta si chiar au criticat-o pentru ca nu a respectat tema impusa de gazda Anna Wintour: "In America: lexiconul modei".

Astfel, dupa ce a fost profund criticata pe retelele sociale, Kim Kardashian a publicat pe pagina ei de Instagram o serie de fotografii cu tinuta de la eveniment, alaturi de descrierea: "Ce este mai american decat un tricou din cap pana in picioare?", reactia ei face trimitere la tema galei, care presupune crearea unor tinute ce celebreaza si amintesc de moda americana de-a lungul timpului.

A mers la Odesa pentru a face voluntariat si nu i-a fost frica! Reporterul de la PRO TV, Iulia Deliu, a povestit cum a fost experienta traita in Ucraina: „Este un oras mai putin afectat decat altele, dar totul e imprevizibil.” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie