30.03.2022
Zendaya, adevarul despre look-ul afisat la gala Oscar 2022. Ce dezvaluire a facut actrita pe retelele sociale - FOTO

Zendaya, actrita in varsta de 25 de ani, a fost in centrul atentiei la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, iar acum s-a aflat un amanunt inedit despre ea.

In varsta de 25 de ani, actrita din „Euphoria” a stralucit la gala de decernare a premiilor Oscar, unde a imbracat o fusta lunga, dreapta, realizata din paiete, pe care a asortat-o cu o camasa scurta, lasandu-si la vedere abdomenul.

Actrita si-a completat look-ul cu un coc prins lejer si cu un machiaj discret. Orice persoana, insa, s-ar gandi ca aceasta a platit un make-up artist de renume care sa se ocupe de ea, asa cum obisnuiesc starurile de la Hollywood, insa acum n-a fost si cazul ei. Zendaya s-a machiat singura, iar acum, la doua zile de la eveniment, a dezvaluit acest lucru.

Cher - mesaj taios la adresa lui Vladimir Putin. Ce spune artista despre liderul de la Kremlin

Actrita, care a optat pentru un machiaj smokey eyes, un blush radiant si un luciu de buze stralucitor, a taguit intr-un Insta Story compania de produse cosmetice pe care le-a utilizat pentru a se machia.

In ceea ce priveste coafura, insa, Zendaya s-a lasat pe mana hairstyst-ului Antoinette Hill, care i-a explicat ca si-a dorit pentru ea o coafura simpla, dar in acelasi timp glamour.

„Din cand in cand imi fac propriul ritm”, a scris ea in dreptul fotografiei in care a taguit si compania a carei produse cosmetice le-a folosit.

Zendaya si Tom Holland, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Despre o relatie intre Zendaya si Tom Holland s-a vorbit mult la inceputul anului 2021. In luna iulie, insa, au aparut in sfarsit fotografii care confirma relatia - cei doi au fost surprinsi sarutandu-se in masina lui Tom. Atat Zendaya, cat si Holland au parut sa se bucure de moment, schimband o serie de zambete dupa sarut.

Iahtul lui Roman Abramovici a devenit o adevarata atractie turistica in Turcia! Internautii publica fotografii pe fundalul navei Eclipse - FOTO

Ipostaza tandra vine dupa numeroase interviuri in care ambii au negat ca ar putea fi ceva intre ei, in timp ce zvonurile din tabloide relatau ca relatia lor a inceput chiar in timpul filmarilor pentru Spiderman.

”Este literalmente unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”, spunea Zendaya despre Tom in timpul unui interviu acordat lui Variety, in 2017, dupa lansarea peliculei "Spider-Man: Homecoming".
Sursa FOTO: Google 

Articole din aceeasi categorie