16.03.2023
Moment de sinceritate! Afla ce ar face Catalin Lungu daca ar afla ca a fost inselat, dar si ce calitati apreciaza cel mai mult la iubita sa, Ana Cernicova: „Eu sunt de parere ca...” - VIDEO

Recent, actorul Catalin Lungu a fost invitat in cadrul podcastului „Unu Noaptea”.

In cadrul interviului, aceasta a povestit despre: copilaria alaturi de bunei; dragoste, chimie si emotii; ce ar face daca ar afla ca a fost inselat, dar si despre calitatile pe care le apreciaza la iubita sa, soprana Ana Cernicova.

Victoria Lungu s-a refugiat timp de o saptamana la manastire! Interpreta a facut declaratii exclusive: „Cand te rogi nu te mai gandesti la bani, masini, averi”

Dupa spusele lui Catalin, Ana este o fire empatica, intelegatoare si extrem de feminina. „Imi place ca-i empatica. E foarte intelegatoare, are o inteligenta emotionala deosebita si imi place feminitatea ei. Mie imi place ca femeia sa fie feminina. Ea cred ca este una dintre cele mai feminine femei pe care le stiu din spatiu public in general. Acolo tot e numai fluturasi si principesa in roz si mie asta imi place.”, a metionat Lungu.

Totodata, in cadrul podcastului „Unu noaptea” actorul a recunoscut ca ar ierta tradarea fizica. „Eu sunt de parere ca da. Eu cred ca as ierta. Nu am o problema cu asta cat timp simt ca partenerul care m-o inselat vrea pe bune totusi sa continue relatia cu mine. Daca eu asta simt, si asta mi se spune. Viata e asa de simpla, daca tu vrei sa continuam, da, o sa continuam. Daca nu o sa functioneze o oprim.”, a explicat Catalin Lungu.

Imagini uimitoare! Bloggerita, Kathryn C, invitata la o nunta in India. Vezi ce tinuta a purtat - FOTO/VIDEO

Priveste interviul integral mai jos:

Articole din aceeasi categorie