17.03.2023
O concurenta de la American Idol i-a amuzat pe jurati cu vocea ei pitigaiata. Nimeni nu s-a asteptat la ce a urmat dupa

O concurenta din sezonul 21 al emisiunii de talente American Idol i-a uimit pe jurati cu vocea sa pitigaiata, insa in momentul in care a inceput sa cante, totul a luat o intorsatura neasteptata.

O tanara pe nume We Ani i-a amuzat pe juratii de la American Idol cand a inceput sa vorbeasca, din cauza vocii sale subtiri, care pare iesita din gura unui personaj din desene animate.

"Asta e vocea ta reala?", a intrebat-o juratul Lionel Richie, iar concurenta i-a confirmat ca este reala si ca asa a vorbit toata viata ei.

Insa in momentul in care a inceput sa cante, juratii au ramas socati de vocea ei schimbata. We Ani a interpretat piesa "Anyone" de la Demi Lovato, o melodie potrivita pentru o voce groasa, puternica, care nu ar suna niciodata bine pe o voce pitigaiata, ca cea pe care o are  atunci cand vorbeste.

Tocmai din acest motiv, mai mare le-a fost mirarea juratilor Katy Perry, Lionel Richie si Luke Bryan, cand au auzit-o cantand perfect, cu un ton total diferit de cel auzit initial.

Este ridicol si nu vreau sa te incadrez in categoria 'ridicol', dar a fost ridicol", a spus amuzat juratul Lionel Richie.

"Ai o voce incredibila. Nu am de gand sa intru in detalii despre cum e posibil asta", a glumit Luke Bryan.

"Nu inteleg stiinta din spatele vocii mele. Oamenii ma intreaba tot timpul si eu spun "Habar nu am, le-a raspuns Ani.

In cele din urma, ea a primit un "da" din partea tuturor celor trei jurati si a fost trimisa la Hollywood cu un bilet de aur.

Articole din aceeasi categorie