14.09.2023
„Asa la sigur nu m-ati vazut”! Luptatoarea Anastasia Nichita - imagini de colectie de la cea mai recenta sedinta foto - FOTO

Pe langa faptul ca are un talent aparte in domeniul sportului, Anastasia Nichita mai poseda si un simt divin in ceea ce priveste stilul sau vestimentar.

De fiecare data cand are ocazia, campioana mondiala publica in mediul online fotografii si video-uri din viata ei de zi cu zi. Nici de aceasta data nu a fost o exceptie. Luptatoare a postat o galerie cu imagini care i-au fost facute in cadrul unei sedinte foto de exceptie.

Cum a cheltuit o femeie peste 2,2 milioane de dolari, bani castigati la loto, in 8 ani: „M-am simtit foarte bine” - FOTO

Fotografiile au fost realizate la o cariera din tara. Pentru sesiune, campioana mondiala a ales sa poate o pereche de bermude de culoare neagra, o bluza evazata cu imprimeu floral si o perche de ciocate, de asemenea, negre.

Look-ul a fost completat cu o palarie neagra cu boruri mici, dar si o geanta oranj.

Sunt sau nu afectate de hate? Ce cred surorile Bezer despre persoanele care critica stilul lor de viata - VIDEO

In scurt timp postarea Anastasiei Nichita a adunat peste 1400 de aprecieri, dar si zeci de comentarii din partea internautilor care au fost fascinati de frumusetea cadrelor.

„Combinatie perfecta intre putere si feminitate”, „Daca esti o dulce, cuvinte nu sunt”, „Cea mai frumoasa”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-a primit luptatoarea.

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

Valeria Capra spune tot! Cand a plans ultima data, ce ar fi dispusa sa faca pentru planeta, dar si ce barbat celebru i se pare chipes - VIDEO

Articole din aceeasi categorie