14.09.2023
Valeria Capra spune tot! Cand a plans ultima data, ce ar fi dispusa sa faca pentru planeta, dar si daca crede in dragoste la prima vedere - VIDEO

Despre 24 de ani de Pro TV, dar si despre ea a venit in platoul O Seara Perfecta, prezentatoare stirilor Pro TV, Valeria Capra.

Valeria a dezvaluit cum s-a simtit la petrecerea organizata de Pro TV: „A fost minunat, a fost chiar frumos, atat lume buna si frumoasa, atatea emotii si atatea cuvinte de bun augur despre Pro TV, atatea povesti si a fost minunat. Am savurat fiecre moment, tortul a fot extraorinar, a fost un tort de poveste”.

Valeria a ales sa poarte la acest eveniment o rochie de culoare albastra si a mentionat: „Eu am fost foarte iresponsabila in acest an, da, intr-adevar este o bataie de cap. Unele femei isi aleg tinuta cu o saptamana inainte, se gandesc numai la asta, dedica timp, iar eu aveam weekend-ul liber, ma gandeam sambata sa trec sa caut si eu o tinuta pentru aceasta seara care a fost importanta pentru mine, dar m-am prins in alte treburi si am uitat”.

De 24 de ani, 24 de ore din 24, cu PRO TV! Vezi care a fost atmosfera la evenimentul multasteptat al televiziunii - VIDEO

De aceasta data prezentatoarea stirilor Pro TV a fost provocata sa raspunda la cateva intrebari.

Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodata? - „O bijuterie”.

Daca ai fi o masina, ce marca ai fi? - „Mercedes negru”.

Daca partenerul te iubeste se va schimba pentru tine? Psihologul Eugenia Staver dezminte cele mai frecvente miturile legate de relatiile de cuplu - VIDEO

Cand ai plans ultima data si de ce? - „Intr-o noapte luna asta, pe mine ma plansul ma prinde cand sunt mai coplesita sau cand se aduna foarte multe si am nevoie sa ma descarc si ma bucur ca se intampla”.

Cel mai tare iti este frica de... - „De singuratate”.

Care este celebritate pe care o admiri cel mai mult? - „Acum ma dus gandul la Jennifer Lopez”.

Zona care te deranjeaza cel mai mult la corpul tau - „In trecut erau coapsele, in prezent ar fi bratele”.

Spune numele unui barbat celebru care ti se pare cel mai frumos - „Nu stiu, dar ar arata ca tatal meu”.

Numele colegului din redactie cu care ai cel mai des discutii in contradictoriu - „Nu prea am conflicte, insa poate cu unii moderatori”.

Destinatia de vis in care vrei sa ajungi - „As vrea pe o insula, sa fie una salbatica sau exotica”.

Cocktail, cu un accesoriu albastru, permisul de trecere la receptia PRO TV Chisinau. Cine sunt invitatii care au respectat dress code-ul - FOTO/VIDEO

Ce procedura nu ti-ai face niciodata? - „Nu o sa zic niciodata, niciodata”.

Super puterea pe care ai vrea sa o ai - „Sa citesc ganduri”.

Desenul animat preferat din copilarie - „Zambetul lui Sharon”.

Crezi in dragoste la prima vedere? - „Da”.

Ce ai face daca in timp ce inoti ti-ai pierde slipul? - „Mi-as pastra calmul, sa nu ma duc la fund”.

Ce ai fi dispus sa faci pentru a salva planeta? - „Orice pentru ca vorbim de salvarea omenirii”.

Fiind intrebata care ar fi lucrul plin de adrenalina pe care l-ar incerca, Valeria a dezvaluit:  „Ma uitam eu la experieta Iulianei de anul trecut, de a zbura cu parasuta. Mi-as dori sa o incerc”.

Roman Iagupov isi sarbatoreste jubileul! Solistul trupei Zdob si Zdub implineste 50 de ani

Articole din aceeasi categorie