14.09.2023
Cum a cheltuit o femeie peste 2,2 milioane de dolari, bani castigati la loto, in 8 ani: „M-am simtit foarte bine” - FOTO

Lara Griffiths a avut un soc in anul 2005, cand sotul ei de la acea vreme i-a spus ca au castigat marele premiu de la Loto. Britanica s-a trezit peste noapte cu peste 2,2 milioane de euro in conturi. 

Au trecut 18 ani de atunci, iar Lara a ramas si fara bani, si fara sot. Familia Griffiths a cheltuit suma uriasa in 8 ani, insa Lara spune ca nu are niciun regret.

Britanica, mama a doi copii, a oferit recent un interviu in care a declarat ca s-a saturat ca lumea sa-i spuna ca loteria i-a distrus viata. Lara a marturisit ca nu regreta modul in care si-a cheltuit banii si ca „s-a simtit foarte bine".

„Oamenii continua sa spuna ca am fost proasta, ca am exagerat cu operatiile estetice si ca ar fi trebuit sa-mi fie luati copiii. Dar adevarul este ca i-am cheltuit cu intelepciune si m-am simtit foarte bine", a spus femeia in varsta de 53 de ani. „Toata lumea te intreaba mereu cum este sa castigi la loterie. Dar nu e un sentiment pe care il poti explica. Imaginati-va ca vi se spune deodata ca aveti 2 milioane in banca”, a mai mentionat Lara potrivit New York Post.

Georgina Rodriguez, aparitie de senzatie la Festivalul de Film de la Venetia. Toata lumea vorbeste despre rochia ei - FOTO

Ce au facut cu premiul de la Loto

Prima lor cheltuiala? O excursie de 10 zile in Dubai. Lara spune ca au zburat tot cu clasa economica si nu au „irosit banii”.  

Cuplul a cumparat apoi un salon de infrumusetare pentru 187.000 de dolari, iar Lara a renuntat la slujba ei de profesoara, de teama ca elevii si colegii de munca o vor privi altfel. Ea a inceput sa lucreze la salon fara sa isi plateasca un salariu si a marturisit ca se simtea „plictisita" si „nestimulata", intrucat pasiunea ei era predarea.

Familia Griffiths a obtinut un credit ipotecar pentru o casa noua, in valoare de 560.000 de dolari, in loc sa o cumpere direct, a declarat Lara. De asemenea, sotii au investit in masini second-hand si genti de designer. Lara a cumparat nu mai putin de 30 de masini si 15 genti de lux.

Sophie Turner, prima aparitie dupa ce a anuntat divortul de Joe Jonas. Detaliul care a atras atentia - FOTO

Fostul sot, Roger, sustine ca Lara a „tocat” bani si pentru cariera ei muzicala. El a declarat pentru SWNS ca femeia a cheltuit mai mult de 30.000 de dolari pentru a produce un disc cu trupa sa de la facultate. Cand banii s-au terminat, sotii Griffiths au divortat.

Lara si cele doua fiice ale fostului ei sot, Kitty, acum in varsta de 16 ani, si Ruby, acum in varsta de 19 ani, traiesc confortabil cu mama ei, intr-o casa cu patru dormitoare.

„Mi-am petrecut ultimii 10 ani asigurandu-ma ca copiii mei au o viata frumoasa, indiferent de asta. Dar loteria nu mi-a distrus viata", a adaugat britanica.

Articole din aceeasi categorie