14.09.2023
Sunt sau nu afectate de hate? Ce cred surorile Bezer despre persoanele care critica stilul lor de viata - VIDEO

Recent, surorile Marinela si Nicoleta Bezer au fost invitate in platoul emisiunii iSanatate de la Pro TV.

In cadrul discutiei pe care cele doua au purtat-o cu prezentatoarea Vlada Mardari, acestea au povestit despre cum reusesc sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat, dar si despre cum reactioneaza atunci cand sunt criticate pe online.

„Ati avut situatii in care v-ati simtit coplesite de anumite comentarii sau reactii?”, a intrebat prezentatoarea emisiunii iSanatate.

Roman Iagupov isi sarbatoreste jubileul! Solistul trupei Zdob si Zdub implineste 50 de ani

La aceasta intrebare, Nicoleta a raspuns: „Cred ca asta a fost mai mult la inceput, dar cu timpul prinzi imunitate la tot hate-ul asta. Atata timp cat oamenii din jur te vad intr-un anumit fel, te iubesc, te pretuiesc pentru ce esti nu mai atragi atentia la oamenii straini care nu cunosc nici pe departe viata ta si nu te-au vazut niciodata in realitate ca sa faca referire la corpul tau, ten”.

„De obicei, persoanele care au ocupatie, care se iubesc pe sine sau care lucreaza asupra lor in fiecare zi, nu au timp sa scrie altora comentarii. Inteleg cat este de greu sa duci un astfel de mod de viata si atunci apreciaza mai mult si nu o sa arunce niciodata cu comentarii negative”, a adaugat Marinela Bezer.

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 615 de mii de urmaritori pe Instagram si 5.3 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

O noua batalie culinara! Afla cine va lua tigaia de aceasta data, sambata la Gusturile se Discuta - VIDEO

Nicoleta Bezer a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat emisiunea „Magazinul Copiilor”. Acum, Nicoleta Bezer este o fata mare si increzatoare in propriile forte. Tanara este adepta unui mod de viata sanatos. Nicoleta se bucura de o comunitate de peste 94 de mii de urmaritori pe Instagram. 

Articole din aceeasi categorie