12.12.2022
Are in garderoba sa circa 20 de paltoane, insa nu ar refuza sa-si mai adauge cateva in colectia sa! Adriana Ochisanu impreuna cu stilista Korina Ankin au mers la shopping la Mona Lisa Boutique. Vezi ce si-a ales interpreta - VIDEO

Stiai ca Adriana Ochisanu este fiica de croitor? Interpreta se pricepe de minune la croieli si tesaturi si este pasionata de paltoane. Impreuna cu ea, reporterul PRO TV Iulia Deliu, a mers sa aleaga cele mai actuale modele de paltoane din acest sezon. Ce paltoane i-au facut cu ochiul, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Prea multe paltoane nu exista, crede intrepreta Adriana Ochisanu.

„Draga mea Iulia, eu daca nu am vreo 20 de paltoane in garderoba mea. Am toate culorile: orange, albastru, verde, bej, negru. Paltoanele pentru mine sunt niste piese vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din dulapul meu”, Adriana Ochisanu, interpreta. 

„Un model foarte sofisticat care scoate in evidenta foarte bine statutul doamnei Ochisanu. Imi place cum ii vine, ii vine de minune. Este elegant si dumneaei poate sa-l poarte la diverse ocazii culturale, mondene, dar este si un model versatil care poate fi usor abordat si la un alt stil”, Korina Ankin, stilist vestimentar. 

Este pentru prima data cand un model din Moldova s-a clasat pe prima pozitie in cadrul unui concurs international! Afla ce l-a ajutat pe Adrian Lefter sa obtina titlul de Mister Planet 2022- VIDEO

„Are o textura foarte interesanta. E foarte moale si zici ca esti intr-o blana de nurca. E placut la atingere. Are si un guler din piton si e o combinatie foarte indrazneata. Stiu fiecare textura, pentru ca sunt fata de croitor. Tatal meu a fost croitor, cel mai bun specialist in zona noastra. Veneau toti la el sa-si faca costume, paltoane”, Adriana Ochisanu, interpreta. 

Chiar daca este o provocare sa porti alb in perioada rece, un palton in nuante deschise te va face remarcata cu siguranta.

„O femeie care stie sa se puna in valoare, trebuie sa aiba in garderoba un paltonas alb. Asta e un rafinament, are o finete si o frumusete. Nu as refuza sa mai am si asa un paltonas in colectia mea”, Adriana Ochisanu, interpreta. 

Pe langa muzica si actorie, Yanis Pavel mai are un „hobby”! Interpretul roman ajuta si sustine tinerii care sufera de bullying: „Mi se pare ca in ultimul timp a inceput sa se accentueze mai mult violenta” - VIDEO

„Doamna Ochisanu a spus ca-i plac modelele care denota lux, rafinament si cred ca acest model chiar dicteaza aceste criterii. Foarte bine va sta, chiar imi place mult”, Korina Ankin, stilist vestimentar. 

Nu vei trece neobservata purtand un palton lung cu blana.

„Foarte mult conteaza lungimea, pentru ca asta ne permite sa purtam sub el oricare alta piesa, fie ca purtam pantaloni largi, o rochie tricotata sau una de seara”, Korina Ankin, stilist vestimentar. 

Natalia Gordienko a implinit 35 de ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale cu ocazia zilei sale de nastere: „Ah, da... in suflet eu am 15 ani!” - FOTO/VIDEO

„Calitatea foarte mult conteaza, sa contina doar materiale naturale. Si desigur daca are niste accesorii de gen blana, sa fie blana de calitate. Noi, fetele, iubim blanita”, Adriana Ochisanu, interpreta. 

Articole din aceeasi categorie