12.12.2022
Pe langa muzica si actorie, Yanis Pavel mai are un „hobby”! Interpretul roman ajuta si sustine tinerii care sufera de bullying: „Mi se pare ca in ultimul timp a inceput sa se accentueze mai mult violenta” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitat interpretul roman Yanis Pavel. Baiatul a vorbit despre noua sa melodie, dar si cum a fost pentru el acest an. Acesta a mentionat ca in prezent el face parte dintr-o campanie care se ocupa cu Stop Bullying-ul in institutiile de invatamant. „Chiar am reusit sa ajutam cativa copii si ma bucura tare acest lucru, mi se pare minunat”, a mentionat baiatul. 

De curand, Yanis Pavel a venit in Chisinau. „Mi-a fost dor de oras, de voi, mi-a fost dor sa vad oamenii de aici”. 

Recent, baiatul a lansat o noua melodie, care se numeste „Sa sara sala in sus”. „Mi-a luat doua, trei incercari sa o inregistrez. E grelut, dar te obisnuiesti. De cand am cantat-o, m-am obisnuit si nu mai gresesc”. 

„Nu m-a ajutat nimeni. Am fost la o petrecere si m-am gandit ca sala sare si mi-a venit ideea de a face piesa”, a explicat interpretul. 

In melodia sa, Yanis canta si despre haterii sai. „Sunt oameni care ma critica si nu prea sunt multumiti ca ma vad acum ca ma urc tot mai sus in top. E asa un mesaj catre ei. Nu sunt multi. Sunt putini, dar totusi...”. 

De fiecare data cand merge la un eveniment, Yanis este impreuna cu echipa sa de dansatoare. „Le ador pe toate, sunt cele mai de treaba fete. Va pup si va iubesc daca vedeti asta. La inceput eram doar asa, colaboratori. Pe urma am inceput sa prietenim si acum tinem legatura si vorbim zilnic. Mi se pare ca cu dansatoarele in spate, mi se primeste sa fac o atmosfera mai frumoasa. Dau si ele in spate un vibe si uneori ne sincronizam si dansam impreuna. Arata mai bine, mai bogat asa”. 

Pe 17 decembrie, Yanis va participa in cadrul unui concert de colinde alaturi de Iuliana Beregoi, Giulia Ioana si alti interpreti. „Voi canta la mine in oras. La mine in oras sunt cel mai stiut si o sa fie si prietenii mei. Chiar sunt curios cum va iesi, sunt entuziasmat. Voi canta doua colinde, am pregatit doua colinde si sunt curios ce parere vor avea spectatorii”. 

Intrebat de catre gazda emisiunii care este interpretul alaturi de care ar vrea sa urce pe scena: „Ed Sheeran. De mic il ascult si imi placeau foarte mult melodiile lui. Mai are melodii care imi plac. Imi place ca si-a schimbat stilul in ultimul timp si a inceput sa ia mai multe riscuri. Chiar as vrea sa colaborez cu el, daca ma ajuta Dumnezeu”. 

In acest an, de la Mos Craciun, Yanis ar vrea: „Un microfon. Fiind ca eu acum lucrez si vreau sa-mi fac propriul studio, sa fiu independent, sa nu dau bani pe piese, ci sa reusesc sa mi le fac singur. In ultimul timp am inceput sa ma ocup de asta si trebuie sa o iau iar de la zero”. 

Intre timp, Yanis a reusit sa se filmeze si intr-un serial. „Am jucat intr-un serial cu mai multi actori. A fost super frumos. Serialul s-a terminat, insa va urma un film. Am zis ca particip cu bucurie, ne vom reuni si abia astept. Sunt chiar curios cum va continua povestea. In curand vor incepe filmarile si chiar sunt curios ce va fi. Va fi super tare. Va incepe la inceputul anului chiar”. 

„Anul asta am reusit sa fac un impact mai mare decat in ceilalti ani. Mi se pare ca asta a fost cel mai bun an al meu, am avut parte de multe evenimente. Sunt foarte bucuros ca am reusit sa fac si progres cu campania Impact Stop Bullying si ma bucur ca reusim sa transmitem un mesaj tuturor scolilor in legatura cu bullying-ul. Mi se pare ca in ultimul timp a inceput sa se accentueze mai mult violenta si cu aceasta campanie reusesc si eu sa-mi descarc sentimentele pe care le simt fata de acest cadrul de violenta. Nu prea mi s-au intamplat mie cazuri de acestea. Ma bucur ca nu am reusit sa fac parte din asa ceva, desi am avut prieteni care au facut asta sau care au fost martori. Ma bucur ca pot si eu sa fiu util. Chiar am reusit sa ajutam cativa copii si ma bucura tare acest lucru, mi se pare minunat”, a explicat Yanis Pavel. 

In curand, interpretul va lansa primul sau album. „Sper sa le placa celor care vor asculta. Sunt chiar curios, e primul meu album. Am facut eu instrumentalele, versurile, linia melodica. Nu e inspirat de nicaieri, e Yanis Pavel suta la suta”. 

Articole din aceeasi categorie