12.12.2022
Este pentru prima data cand un model din Moldova s-a clasat pe prima pozitie in cadrul unui concurs international! Afla ce l-a ajutat pe Adrian Lefter sa obtina titlul de Mister Planet 2022- VIDEO

Acum cateva saptamani ii uram succes la concurs, iar astazi putem sa-l felicitam deja pentru ca a revenit acasa cu titlul Mister Planet. Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost Adrian Lefter care a povestit despre experienta pe care a avut-o in cadrul concursului international la care a participat.

Este pentru prima data cand un model din Republica Moldova merge la un concurs international si revine acasa cu premiul mare.

Intrebat de catre Anisoara Loghin de ce tara noastra nu a primit niciodata asemenea titluri, Andrian a raspuns: „Cred ca pur si simplu am aratat ca putem. Am vrut sa aratam si inainte, doar ca nu am avut ocazia necesara.”

Horoscop 12 decembrie 2022. O zodie isi schimba viata la 180 de grade

Adrian a recunoscut ca a ramas surprins totusi cand a aflat ca a castigat titlul de Mister Planet. „Nu m-am asteptat sa ajung nici macar in acei top 10, dar mai ales sa iau titlul cel mare alaturi de colegul meu din Georgia. Au fost niste emotii care m-au luat prin surprindere. Ma gandeam ca o sa fiu al treilea.”, a spus modelul.

Deoarece concursul dat este bazat atat pe frumusete, cat si pentru talent, in final au fost alesi doi Mister Planet. „Un premiu a fost pentru beauty si altul pentru talent. Au fost Emiratele Arabe cu mine la talent, iar Georgia si Bulgaria la partea de beauty.”

Rosul o prinde cel mai bine! Printesa Kate a stralucit pentru un alt eveniment regal de sezon

„Mi-a placut foarte mult acolo. Ce tine de partea de show au fost mai multe probe. La partea de interviu am fost primul si nu am reusit sa am emotii. Acolo a trebuit sa ne prezentam noi, ce facem noi in viata si de asemenea, portofoliul ca si model. Ulterior am facut cunostinta cu toti. Georgia este o tara primitoare si cumva in fiecare seara am avut mini petreceri unde a fost chef si veselie. In fiecare dimineata erau filmari sau iesiri  in platou.”, a povestit Adrian Lefter despre concursul la care a participat.

La intrebarea „Ce crezi ca te-a ajutat cel mai mult?”, modelul a raspuns: „Responsabilitatea si experienta ca si model din spate. De asemenea si experienta ca si coregraf m-a ajutat foarte mult. Nu toata lumea avea acolo o experienta atat de mare ca si model.”

In cadrul concursului international, Adrian a purtat si portul national al Moldovei, insa acesta a fost ceva mai diferit decat se obisnuieste a vedea la noi in tara. „A fost creat de Corina Hamureac, este un designer cu care am colaborat deja de ceva timp. Am decis sa fac o tinuta reinterpretata.”

Pentru ca a castigat titlul de Mister Planet, modelul Adrian Lefter va avea ocazia sa reprezinte Moldova la alte 2 concursuri internationale. „Un concurs in Albania si altul in Turcia.”, a spus acesta.

Natalia Gordienko a implinit 35 de ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale cu ocazia zilei sale de nastere: „Ah, da... in suflet eu am 15 ani!” - FOTO/VIDEO

Adrian Lefter este un tanar originar din Republica Moldova, in varsta de 20 de ani. Acesta a fost desemnat cel mai bun coregraf de podium la Dubai International Fashion Week 2021. De asemenea, este fondatorul scolii de modeling „Adi Academy” si reprezentantul oficial a peste cinci evenimente fashion internationale.

Articole din aceeasi categorie