11.12.2022
Natalia Gordienko a implinit 35 de ani! Vezi ce a publicat interpreta pe retelele sociale cu ocazia zilei sale de nastere: „Ah, da... in suflet eu am 15 ani!” - FOTO/VIDEO

Azi, una dintre cele mai cunoscute blonde din Moldova este omagiata. Indragita cantareata, Natalia Gordienko, implineste 35 de ani! 

Cu ocazia zilei sale de nastere, cunoscuta interpreta a publicat un filmulet hazliu in care o vedem tintand in mana doua baloane in forma de crifrele 15. Gluma consta in faptul ca cineva ii intinde cifra 3 in locul cifrei 1, insa Natalia refuza categoric sa accepte aceasta cifra. 

Cristy Rouge si-a sarbatorit ziua de nastere! Vezi cat de frumos a fost felicitata interpreta de catre fiica sa, Emma: „Deja 37 de ani, iar eu sunt la fel” - FOTO/VIDEO

„Astazi eu implinesc 35 de ani! Ii multumesc Domnului si parintilor mei pentru ca eu exist, iubesc, creez si merg inainte mereu! Ah, da... in suflet eu am 15 ani!”, a scris Natalia Gordienko.

Anterior, intr-un interviu, Natalia a mentionat ca nu intentioneaza sa organizeze o petrecere mare in aceasta zi. „Toti ma intreaba cum voi sarbatori. Eu am facut concert la 25 si 30 de ani si am avut si in acest an propuneri de a face ceva. Dar, din pacate, cu toata situatia in care suntem, noi nu puem face nimic. Nu am programat nici concert, nici sarbatoare de ziua mea. La mine asa, de cand a aparut Cristian eu ii fac lui sarbatoare mare, dar eu deja asa mai linistit sarbatoresc. Eu sincer nu tin minte cand ultima data am mers la un karaoke sau la un club de noapte si fetele ma intreaba daca mergem undeva. Dar nu stiu. Nu este numaidecat sa fac o sarbatoare mare”. 

In aceasta zi speciala, cantareata a primit o multime de mesaje frumoase de felicitari atat din partea fanilor, urmaritorilor, cat si din partea prietenilor sai. 

Daniela Costetchi a fost omagiata! Vezi unde si-a sarbatorit bloggerita in acest an aniversarea, dar si ce mesaj a publicat pe pagina sa de Instagram - FOTO/VIDEO

„Happy Birthday”, a scris cunoscutul interpret rus Artik. 

„La multi ani fericiti”, au scris membrii trupei Akord. 

„Sanatate si mult succes”, a scris naistul Constantin Moscovici. 

„La multi ani, femeie frumoasa”, „Natashenka, la multi ani. Iti doresc sa ai parte doar de momente frumoase”, „La multi ani, soare. Sa fii fericita si sanatoasa la nesfarsit”, „35 este un nou 25”, „La multi ani, minunata Natalia”, „Sa traiesti bine”, „La multi ani sanatosi, fericiti si impliniti”, „Fii fericita si in armonie cu tine insuti”, „La multi ani, iubita mea. Ramai la fel de pozitiva, frumoasa si iubitoare de viata”, „La multi ani! Iti doresc succes, mult noroc. Ramai la fel de minunata precum esti”, sunt doar cateva dintre mesajele pe care le-a primit Natalia. 

In luna mai 2021, Natalia Gordienko a participat la Eurovison de la Rotterdam cu piesa Sugar si a ocupat locul locul 13. De prestatia interpretei s-a ocupat intens Filip Kirkorov, alaturi de care artista a legat o prietenie si participa la evenimentele mondene din Rusia.

Fotbalistul Radu Ginsari a implinit 31 de ani! Cum Anisoara Loghin l-a felicitat pe sotul sau de ziua lui de nastere: „Promit sa-ti fiu bataie de cap multi ani inainte” - FOTO

La multi ani, Natalia!

Articole din aceeasi categorie