16.11.2022
Zi speciala pentru Tatiana Heghea! Fratele interpretei este omagiat. Vezi cat de emotionant l-a felicitat aceasta pe retelele sociale - FOTO

Sarbatoare mare in familia interpretei din Republica Moldova, Tatiana Heghea. Fratele mai mare al artistei, Sergiu, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. 

Chiar daca o face rar, in acest an Tatiana Heghea totusi a publicat o felicitare dedicata fratelui sau. 

Aceasta a publicat pe pagina sa de Instagram o serie de imagini de arhiva cu acesta, facute in copilarie.

Isi iubeste sotia la fel de mult ca in prima zi! Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat Anatol Durbala cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale, Olesea Svecla - FOTO/VIDEO

„E ziua cand, anual, vin cu recunostinta catre parintii mei care m-au familiarizat inca de mica atat de armonios cu cifra 3... Totul pentru ca m-am nascut a 3-a intr-o familie unde ma asteptau deja o sora si un frate. Deci, m-am nascut bogata. E o zi de sarbatoare pentru fratele meu scump, Sergiu”, a mentionat artista intr-un InstaStories. 

Potrivit interpretei, ea prefera sa pastreze intimitatea familiei sale si a membrilor acesteia, insa astazi ea face o exceptie. Artista a mentionat ca are o sora si un frate mai mare, cu 10 si respectiv cu 12 ani mai mari decat ea. 

„Totusi, astazi voi face o exceptie. Motivul este ca fratele meu este sarbatorit. Sper ca aceste amintiri ii va aduce anume lui emotii frumoase”, a scris Tatiana Heghea. 

Cantareata a publicat cateva fotografii unde este alaturi de fratele sau si sora, cand era la o varsta frageda. „Fiind mezina, am umblat peste tot cu fratii mei, era foarte vesel la mine inca din copilarie. Ei erau a doua pereche de parinti”. 

Au trait emotii unice! Pentru prima data, Diana Grigor s-a filmat alaturi de mama sa, in noul sau videoclip: „E o responsabilitate foarte mare pentru mine” - VIDEO

Una dintre imagini a fost facuta in anul 2000, iarna. Tatiana era alaturi de fratele, sora si Mos Craciun. „Aceasta haina, nu o voi uita niciodata. Mi-a adus-o din Moscova”. 

Esti invitata la un eveniment oficial si nu stii in ce sa te imbraci? Experta in protocol Ariana Trofim iti explica care sunt cele mai importante reguli de care trebuie sa tii cont - VIDEO

„La multi ani, fratele Sergiu! Din partea finutilor tai si a intregii familii a surioarei tale mai mici”, a concluzionat pe o nota frumoasa artista.

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie