14.09.2022
8 modele de rochii maxi de toamna pe care le poti asorta cu jachete din piele, trenchuri si paltoane - FOTO

Intelegem cat de neplacut este cand vine momentul in care trebuie sa iti ascunzi toate rochiile tale preferate de vara, spunandu-le adio pana la anul viitor. Insa, noi iti venim in ajutor cu cateva modele de rochii pentru sezonul rece, care nu doar ca arata grozav, dar si sunt calduroase.  

Cand afara este foarte frig, primul lucru pe care vrei sa-l faci este sa imbraci o pereche de sosete pufoase, un puvoler urias sau vechiul tau hanorac preferat. Si poate ca toamna va trece cumva de la sine, cu ploile, umezeala, amurgul si incalzirea din apartament aprinsa in momentul potrivit. 

Insa, noi iti sugeram sa gasesti o alternativa la combinatia preferata de blugi si hanorace calde. Iar aceasta este - o rochie maxi. Ideea este destul de viabila: rochia este mai usor de asortat, se imbraca mult mai rapid decat pantalonii si un pulover si, in plus, tinuta ta va arata mult mai eleganta astfel. 

Si-a schimbat numele de scena! Afla ce pseudonim are acum interpretul ucrainean Max Barskih - FOTO

Daca inca mai ai dubii, noi iti prezentam o selectie de rochii, care vor arata grozav impreuna cu un trench, un palton sau chiar si cu o jacheta din piele brutala:

Camilla nu este unica! Reginele care au o reputatie mult mai proasta decat sotia regelui Carol al III-lea

Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid au fost surprinsi impreuna de catre paparazzi. Vezi cat de dragut comunicau cei doi - FOTO

Articole din aceeasi categorie