14.09.2022
Camilla nu este unica! Reginele care au o reputatie mult mai proasta decat sotia regelui Carol al III-lea

Dupa moartea Elisabetei a II-a, Camilla Parker-Bowles a devenit regina consoarta, care insa nu are o reputatie nu prea buna potrivit oamenilor. Cu toate acestea, ea nu este singura!

Camilla si Carol al III-lea sunt casatoriti deja de 17 ani, insa povestea lor de dragostea este mult mai lunga. Cei doi au asteptat 34 de ani permisiunea de la Regina Elisabeta a II-a de a fi impreuna. La sfarsitul anilor 90', reuniunea lor a fost umbrita de moartea Printesei Diana. In popor, Camilla a fost numita si o femeie cruda, si o amanta nenorocita si o femeie cazuta. Sa fim sinceri, nu este cea mai buna reputatie pentru o viitoare regina. 

Britney Spears este acuzata din cauza ca a obijduit-o pe Christina Aguilera. Ce a spus vedeta in apararea ei - FOTO

Totusi, sotia lui Carol al III-lea nu este unicul monarh care a facut pacate in trecutul sau. 

Regina Letizia a Spaniei, sotia Regelui Felipe al VI-lea.

Se spune ca viitorii regi ar trebui sa se casatoreasca cu fete „nevinovate” - adica cele care nu au avut scandaluri de mare profil in trecutul lor, rude in dizgratie si fete care nu au mai fost casatorite niciodata. Dar oare pot aceste reguli sa interfereze cu dragostea adevarata? Cand viitorul rege al Spaniei, Filip al VI-lea, a vazut-o pe Letizia, si-a pierdut linistea si somnul. Sentimentul sau de dragoste era atat de puternic, incat monarhul nu era jenat de faptul ca tanara fusese deja casatorita. 

Pe 7 august 1999, Letizia s-a casatorit cu profesorul sau de literatura din scoala, Alonso Guerrero Perez, cu care a fost intr-o relatie timp de 10 ani inainte de nunta. Din pacate, casatoria lor nu a durat nici macar un an si s-a incheiat cu divort in anul 2000. 

Mette-Marit, Printesa a Norvegiei, sotia lui Haakon, Printul Mostenitor al Norvegiei.

In anul 2000, mostenitorul tronului norvegian, Haakon, a facut o declaratie mare. Acesta a spus ca s-a indragostit intr-o fata din popor. Aceasta femeie norocoasa s-a dovedit a fi Mette-Marit, o tanara cu un trecut foarte intunecat. Presa a aflat imediat ca fata era o fosta chelnerita si o mama singura, care a nascut un baiat de la un barbat dependent de droguri, care la avea vreme era in inchisoare. Mai tarziu, ea insasi a recunoscut ca in trecut a trait intr-un mediu „in care drogurile erau usor accesibile”: „Am depasit limitele a ceea ce era permis si acum imi pare foarte rau pentru asta”. 

Regizorul Jean-Luc Godard s-a stins din viata! Afla care a fost motivul decesului sau: „Era epuizat...”

Nu este surprinzator ca multi norvegieni nu au aprobat alegerea viitorului rege. Cu toate acestea, el a fost neclintit: in 2001 Haakon s-a casatorit cu iubita sa, i-a adoptat fiul si sunt fericiti impreuna in timp ce mai cresc inca doi copii comuni. 

Regina Maxima a Tarilor de Jos, sotia regelui Willem-Alexander al Tarilor de Jos.

Maxima este o femeie cu o reputatie aproape impecabila. Cu toate acestea, dupa cum se spune, parintii nu sunt alesi, asa ca anume aceasta parte a biografiei regnei Olandei a fost discutata de nenumarate ori in presa. Cert este ca tatal Maximei este implicat in teroarea din Argentina. 

Jorge Zorreguieta a lucrat in guvernul Argentinei in timpul domniei generalului Jorge Rafael Videla, care a facut literalmente ravagii in tara. Acea vreme a fost supranumita „Razboiul murdar”.

Articole din aceeasi categorie