14.09.2022
Si-a schimbat numele de scena! Afla ce pseudonim are acum interpretul ucrainean Max Barskih - FOTO

Artistul se straduie tot mai mult sa-si recastige fosta popularitate si incearca prin toate modalitatile sa ajunga pe piata muzicala din America.

Recent, pe canalul de Telegram „Neopra” a fost anuntat ca interpretul ucrainean Max Barskih are un nou nume scenic. Acum el nu mai este Max, ci Mick Sunday.

Se pare ca Barskih si-a luat un nou pseudonim pentru a intra pe piata externa cu un nou repertoriu muzical. Mick Sunday a anuntat deja ca va lansa in curand un album in limba engleza.

Gloria Gorceag vine cu surprize pentru fanii sai! Interpreta va lansa in curand piesa „Lada fermecata”. Vezi primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO

„Experimentand emotii negative si stres constant, se pare ca am uitat de existenta bucuriei, a fericirii si a iubirii. Am luat decizia de a crea viitorul astazi si de a va lua pe voi cu mine. Unde sunt posibile cele mai curajoase vise.”, a scris Mick pe blogul sau personal.

Max Barskih sau Mick Sunday este un cantaret si compozitor ucrainean. S-a nascut la Herson, Ucraina si s-a mutat la Kiev dupa ce a absolvit scoala. A lansat sase albume de studio, un album de compilatie si unul de extensie.

Sophie Turner si Joe Jonas - prima aparitie publica dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara. Vezi cat de bine arata actrita - FOTO

Articole din aceeasi categorie