14.09.2022
Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid au fost surprinsi impreuna de catre paparazzi. Vezi cat de dragut comunicau cei doi - FOTO

Intre timp, zvonurile despre faptul ca Leo si Gigi au o relatie au din ce in ce mai multe dovezi clare. Fotografiilor cuplului care a fost surpins la New York la o petrecere, au fost publicate pe retelele sociale. 

Imaginile, desigur, sunt facute traditional - sunt foarte neclare, insa totusi in ele putem observa ca Leonardo si Gigi duc o discutie draguta si acotul chiar o imbratiseaza ocazional pe Gigi.

Ce i s-a interzis Printului Harry la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a

O sursa a afirmat ca DiCaprio si Hadid nu se grabesc si incearca sa se cunoasca treptat. Pana la urma, subliniaza sursa, actorul nu este unul dintre cei care trece cu usurinta dintr-o relatie in alta. Ei bine, teoria conform careia Leo este in relatie doar cu tinere nu mai mari de 25 de ani pare sa se prabuseasca complet, pentru ca Gigi Hadid are 27 de ani.

Mai mult ca atat, acum presa evidentiaza faptul ca Leo a fost surprins pentru prima data intr-o relatie romantica cu o tanara care are copii. Gigi are o fiica de doi ani. 

Care este talentul mai putin stiut al noului Rege Charles al III-lea?

Articole din aceeasi categorie