12.09.2022
7 cele mai reusite tinute ale celebritatilor la Festivalul de Film de la Venetia - FOTO

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, cel de-al 79-lea Festival de Film de la Venetia, sa incheiat. In cadrul evenimentului mult asteptat au fost prezentate filme precum „Don't Worry, Sunshine” cu Harry Styles si Florence Pugh, „Blonde” cu Ana de Armas, „Bones & All” cu Timothee Chalamet si multe altele.

In acest articol iti prezentam cele mai bune tinute ale vedetelor din cadrul festivalului. Minimalismul indraznet al lui Tilda Swinton, huliganismul lui Tessa Thompson si omagiul  adus anilor 70' de catre Harry Styles - cu siguranta in gand vom avea doar amintiri bune despre festivalul de film din 2022. 

Tilda Swinton la premiera dramei „The Eternal Daughter”

Cele 5 zodii care se tem sa spuna „te iubesc”

Stilul Tildei Swinton - o combinatie perfecta dintre clasicul atemporal si minimalismul indraznet. Iar tinuta actritei pentru premiera filmului „The Eternal Daughter” este o dovada excelenta in acest sens. Pentru covorul rosu, Tilda a ales o rochie maxi de la brandul Haider Ackermann, intr-o nuanta liliac, cu paiete argintii. Vedeta si-a completat look-ul cu pantofi laconici si inele cu pietre pretioase. 

Tessa Thompson la premiera thrillerului pshilogic „Don't Worry, Sunshine” 

Tessa Thompson a fost numita cea mai la moda vedeta a celui de-al 79-lea Festival de Film de la Venetia de catre criticii de moda. Si suntem complet de acord cu ei: actrita a jonglat cu maiestrie cu look-uri usor brutale de la brandul Schiaparelli si cu articole mai clasice de la Elie Saab, completandu-le cu coafuri originale si detalii neobisnuite. Cea mai buna tinuta a Tessei a fost la premiera filmului „Don’t Worry, Sunshine” - o rochie intr-o nuanta verde deschis, cu volanuri metalice si o trena de la brandul Marc Jacobs. Pur si simplu cosmic. 

Harry Styles la premiera thrillerului pshilogic „Don't Worry, Sunshine” 

Cantaretul abordeaza cu pricepere tinutele retro si niciodata nu se sfieste sa imbrace ceva feminin. Premiera „Don’t Worry, Sunshine” a fost pentru interpret foarte reusita. La festival, Harry a optat pentru un costum de la brandul Gucci, in nuanta bleumarin, cu o camasa cu guler, ochelari patrati si cizme albe. Iar manichiura sa albastra a devenit cireasa de pe tort. 

Ana de Armas la premiera dramei psihologice „Blonde”

Kim Kardashian - din nou in centrul unui scandal! Afla care este cauza si de ce fostul sau iubit o acuza pe ea si pe mama sa, Kris Jenner: „Ceea ce incercati sa imi faceti este inuman si extrem de murdar”

Cu totii au asteptat cu nerabdare premiera dramei „Blonde”, in care s-a povestit despre viata lui Marilyn Monroe. In cadrul premierei, actrita Ana de Armas a justificat toate asteptarile publicului: ea a combinat doua referinte catre tinutele renumitei Marilyn Monroe, intr-un singur look. Asadar, ea a imbracat o rochie cu o fusta plisata de la brandul Louis Vuitton. Culoarea roz a tinutei si colierul cu diamante de la Messika se refera la tinuta lui Marilyn din filmul „Gentlemen Love Blondes” (1953), in timp ce decolteul adanc si fusta plisata se refera la „The Seven Year Itch” (1954). 

Cate Blanchett la premiera dramei biografice „Tár”

O tinuta de la casa de moda pariziana Schiaparelli este probabil cea mai ideala optiune pentru a aparea pe covorul rosu. Si Cate a facut alegerea potrivita: pentru premiera filmului „Tar”, actrita a ales o salopeta din catifea, cu partea de jos evazata si cu ornamente florale accentuate din colecția Schiaparelli Couture FW23. In plus, ea a optat pentru cercei minimalisti cu diamante si un inel de aur. 

Grace Elizabeth la premiera comediei „White Noise”

Se pare ca modelul Grace Elizabeth devine din ce in ce mai faimoasa: la inceputul lunii august, ea a aparut pe coperta revistei Love Want si, recent, a aparut in revista V Magazine. Aparitia ei la premiera filmului „White Noise” este un alt motiv pentru a ne gandi ca, cariera sa se dezvolta acum foarte activ. La premiera, ea aparut intr-o rochie alba de la brandul Alberta Feretti, cu un colier gros argintiu. Apropo, alegerea unui look total white pentru covorul rosu este o intreprindere destul de riscanta, avand in vedere angajamentul traditional fata de tinutele negre. Insa, dupa cum se spune, cine nu risca... 

Julianne Moore la premiera comediei „White Noise”

Trupa „t.A.t.U.” s-a reunit si a sustinut primul concert dupa o pauza de 11 ani! Afla ce onorariu au reusit deja sa castige Iulia Volkova si Lena Katina

Pentru toate zilele din cadrul Festivalului de Film de la Venetia, Julianne Moore a mizat pe unirea a trei atuuri: un total black, paiete si efectul unui corp gol. Pentru deschiderea festivalului de film, Julianne a optat pentru o rochie de la brandul Valentino cu o pelerina ingrijita, incrustata generos cu paiete in ornamente liniare. Un tandem de eleganda si senzualitate - actrita cunoaste cu siguranta ce tinuta trebuie sa imbraci pentru covorul rosu. 

Articole din aceeasi categorie