12.09.2022
Kim Kardashian - din nou in centrul unui scandal! Afla care este cauza si de ce fostul sau iubit o acuza pe ea si pe mama sa, Kris Jenner: „Ceea ce incercati sa imi faceti este inuman si extrem de murdar”

Scandalul legat de videoclipul pe care Kim l-a inregistrat acum 20 de ani cu iubitul sau de atunci, Ray J, nu o paraseste nici pana in ziua de azi. Acum, fostul iubit al vedetei o ameninta pe Kris Jenner ca o va da in judecata. Iar motivul este faptul ca femeia continua sa nege orice implicare in publicarea acestei inregistrati in mediul online. 

Cantaretul in varsta de 41 de ani a acuzat-o in repetate randuri pe Kris. Barbatul sustine ca anume ea a venit cu ideea de a publica acest videoclip in mediul online, cu scopul de a promova reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”. Iar recent, situatia a iesit de sub control. 

Jennifer Lopez - indragostita de stilul retro! Ce tinuta deosebita a purtat vedeta pentru o iesire in oras cu fiica sa vitrega - FOTO

Totul a inceput in cadrul emisiunii lui James Corden, unde Kris a fost testata cu un detector de minciuni. Cand femeia a fost intrebata daca a fost implicata in distributia videoclipului, Kris a raspuns „nu” si poligraful a aratat ca ea nu minte. Aici Ray J nu a putut sa se abtina: acesta a publicat un mesaj dur pe pagina sa de Instagram, unde o acuza pe fosta lui iubita si pe mama sa de minciuna si unde a mentionat ca examinatorul din cadrul emisiunii la fel a mintit. 

„Ceea ce incercati sa imi faceti este inuman si extrem de murdar - la naiba, acest lucru este rasism. Nu este corect sa procedezi astfel cu cineva. Credeti ca voi pur si simplu puteti minti oamenii si o sa scapati cu mainile curate?”, a scris Ray. Si, de asemenea, le-a numit pe Kim si Kris „diavoli si escroci” si a spus ca ii va da in judecata pe toti cei implicati in acest caz. 

Jennifer Lawrence, la primul eveniment public dupa nastere! Vezi cat de bine arata actrita - FOTO

Dupa publicarea afirmatiei sale, barbatul a facut un live pe Instagram, in cadrul caruia le-a spus urmaritorilor sai „tot adevarul”. Potrivit lui Ray, cel mai mult il supara faptul ca copiii lor vor crede ca acest videoclip a fost publicat fara acordul lui Kim. Printre altele, muzicianul sustine ca Kris Jenner i-a fortat pe el si pe Kim sa semneze un contract - precum si sa filmeze trei videoclipuri diferite pentru ca ea sa il aleaga pe cel mai bun. 

Articole din aceeasi categorie