12.09.2022
Cele 5 zodii care se tem sa spuna „te iubesc”

In unele cazuri, le spunem doar ca sa le spunem, iar in alte cazuri, le spunem pentru ca simtim sa le spunem. Insa chiar daca simtim ca este timpul potrivit, nu este intotdeauna usor sa ne punem si dorintele in practica. Sunt cuvinte grele, menite sa aiba un impact asupra partenerului nostru si nimeni nu vrea sa-si aiba declaratiile de dragoste rostite in gol.

De aceea, din cauza acestei frici si a multor alte obstacole ce intervin in desavarsirea unei relatii emotionale, unele zodii sunt mai predispuse decat altele sa evite acest moment, tocmai pentru ca vor sa se asigure ca relatia lor urmeaza un fagas natural, pozitiv si promitator pentru viitorul lor.

Asadar, iata cele 5 zodii care se tem cel mai tare de a-si marturisi sentimentele:

Gemeni

Gemenii adora experientele noi si de aceea nu sunt cei mai dornici in ceea ce priveste angajamentele emotionale. Mai mult decat atat, pot sa cada intr-o mentalitate de tipul „iarba in curtea vecinului este intotdeauna mai verde” cand vine vorba de relatiile celorlalti, dat fiind faptul ca sunt impisi de propria lor nevoie fireasca pentru lucruri noi.

Cele 3 zodii care, dupa o despartire, se vor intoarce la fostul iubit

Insa asta nu inseamna ca nu ar dori o relatie de lunga durata, ci mai degraba ca ar dori o relatie care sa le tina interesul treaz si care sa nu devina o rutina. Iar odata ce ai cucerit un nativ din zodia Gemeni, ar trebui sa te astepti la o avalansa de ganduri si emotii exprimate profund si liber si la o gramada de elemente care iti vor tine relatia fresh, palpitanta si pasionala.

Fecioara

Daca se pune problema unei analize in exces a unei relatii, cu siguranta o Fecioara o va face cel mai bine. Ezitarea lor cand vine vorba de exprimarea unor astfel de declaratii survine din faptul ca vor sa se asigure ca totul decurge perfect inainte sa isi asume un angajament. Atunci cand se indragostesc, trasaturile lor intervin brutal, indemnandu-le sa se regandeasca asupra a ceea ce se afla cu adevarat in sufletul lor.

Dar paradoxal, ce cei mai multi perfectionisti, nativi ai acestei zodii scapa din vedere, este faptul ca mult dintre grijile si fricile lor sunt de fapt nefondate. Odata ce realizeaza acest lucru, Fecioarele devin deodata niste parteneri incredibili, care iti ofera conversatii profunde, pline de umor si captivante.

Scorpion

Scorpionii se tem in general de conceptul de schimbare. Cu toate acestea, atunci cand un Scorpion se implica intr-o relatie, are tendinta de a ramane atat pe timpul unor vremuri bune, cat si in timpuri dificile.

Cum iti poti da seama daca el este cu adevarat interesat de tine sau este doar un flirt, in functie de zodia lui

Tocmai de aceea, tocmai datorita faptului ca le trebuie timp de gandire si pregatire inainte de a intra intr-o relatie, in care sa se asigure ca este vorba despre o legatura solida, poti sa fii sigura de veridicitatea unor cuvinte precum „te iubesc”. Si invers, si ei vor lua in serios aceste cuvinte intrucat nu se vor astepta de la mai putin din partea partenerului lor.

Capricorn

Capricornii nu se grabesc atunci cand vine vorba de a-si gasi jumatatea. Sunt incredibili de practici si se asigura ca parcurg toti pasii in a afla daca partenerul lor este cel potrivit si daca relatia este solida si demna de un angajament pe termen lung. Tocmai din acest motiv, Capricornii au tendinta sa plece de la primul semn de alarma.

Daca un Capricorn nu vede in tine cineva cu care sa isi petreaca viitorul, nu vor mai investi timp si energie intr-o relatie pe care ei o considera lipsita de orice fel de longevitate. Poate sa fie un lucru bun pentru ei, insa devastator pentru persoanele alaturi de ei care doar isi doresc sa ii tina de partea lor.

Varsator

Nevoia de independenta va fi intotdeauna mai presus de nevoia de o relatie emotionala. Dar din nou, asta nu inseamna ca se opun total ideii de iubire. Odata ce isi gasesc partenerul potrivit, se vor implica cu totul in acea relatie, insa va trece mult timp pana isi vor da seama de acest lucru. Si pana la urma asta este spre binele tuturor.

TOP 3 cele mai incapatanate zodii

Inainte sa se aventureze prin cuvinte si promisiuni grandioase, daca este vorba de a-si sacrifica libertatea personala, trebuie sa se asigure de faptul ca relatia functioneaza sanatos si le permite sa fie ei insisi.

Articole din aceeasi categorie