18.07.2022
Zi speciala in familia Xeniei Deli! Vezi cum a felicitat-o modelul pe fiica sa de ziua sa de nastere: „Eu si tata vom fi mereu alaturi de tine” - FOTO/VIDEO

Xenia Deli este una dintre cele mai de succes modele nascute in Republica Moldova. Recent, pe pagina sa de Instagram, vedeta, a postat mai multe Insta Story cu fiica sa, care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere.

Xenia a publicat mai multe Insta Story pe pagina sa oficiala de Instagram dedicate fiicei sale, care astazi implineste 4 anisori.

Modelul a publicat o imagine a fiicei sale si a scris: „La multi ani, fiica mea iubita! Fie ca ingerii tai pazitori sa te supravegheze toata viata. Iar eu si tata vom fi mereu alaturi de tine”.

Olga Tapordei - fotografii de colectie alaturi de familia sa! Vezi cum arata imaginile care au induiosat mediul online: „Binecuvantata” - FOTO

De asemenea, vedeta a publicat si cateva filmulete video cu micuta sa Anastasia. In primul vedem cu fata este imbracata intr-un costum de balerina, de culoarea roz. Aceasta a fost filmata in timp ce cobora scarile. 

Xenia a publicat si un videoclip emotionant cu Anastasia si tatal micutei. 

Destainuirile emotionante ale vloggeritei Anya Tapes despre fiul sau, Damian: „E mai presus decat intreg universul” - FOTO

Se pare ca ziua de astazi micuta Anastasia nu o va uita in curand, caci parintii i-au pregatit o surpriza mare. Intr-un Insta Story, Xenia a aratat cum merg pregatirile pentru petrecerea micutei, care au inceput chiar de dimineata. 

Xenia Deli este un model de succes din Republica Moldova. Aceasta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, iar in 2018, cei doi au devenit parintii Anastasiei.

La 7 luni de sarcina, Katy Black - la mare impreuna cu familia! Vezi unde se odihnesc cei patru - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie