18.07.2022
Destainuirile emotionante ale vloggeritei Anya Tapes despre fiul sau, Damian: „E mai presus decat intreg universul” - FOTO

Anya Tapes este una dintre vloggeritele de succes din Republica Moldova. Femeia face adesea marturisiri pe pagina sa de Instagram pe cele mai sensibile teme si subiecte. Recent, Anya a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe Insta Story, unde vorbeste despre fiul sau. 

Dis de dimineata, fiul bloggeritei a venit la ea cu multe intrebari, pe care copiii nu prea le adreseaza parintilor: „Mamica, dar cum este sa te indragostesti? Cum te simti cand iubesti?”. Iar intrebarea care a uimit-o cel mai mult, a fost: „Cat tine toata dragostea?”. 

La aceste intrebari, putin socata, Anya totusi a gasit raspuns. Aceasta i-a povestit fiului sau mai multe momente din viata ei personala, iar la ultima intrebare, femeia a raspuns: „Am sa iti spun atunci cand se va termina dragostea”. 

Dupa spusele bloggeritei, comunicarea cu fiul sau o face sa resimta tot ce a simtit candva. „Atatea destainuiri, atata intelegere”. 

Olga Tapordei - fotografii de colectie alaturi de familia sa! Vezi cum arata imaginile care au induiosat mediul online: „Binecuvantata” - FOTO

„Ieri ma observare cu lacrimi in ochi si azi chiar de dimineata a venit cu cafea la mine si mi-a spus: „Vrei sa vorbesti cu mine? Eu am sa te inteleg”, a adaugat Anya Tapes. 

De asemenea, femeia a spus ca pentru ea, comunicarea cu fiul sau este mai presus decat intreg universul. „Barbatul meu...”.

Dupa spusele sale, fiul sau Damian de mic o asculta, o intelege. „Nu avem secrete. El imi adreseaza niste intrebari de parca e un om matur si imi da sfaturi exact ca un om trecut prin viata. Uneori am impresia ca in viata trecuta el era sufletul meu. De aceea el incearca mereu sa-mi vindece orice rana. Asa micut cum e, dar e un dar!!!”. 

Situatie neplacuta la un concert la care a evoluat Iuliana Beregoi! Vezi ce a facut un fan cand a vazat-o pe interpreta - VIDEO

Anya Tapes a devenit populara pe Instagram datorita videourilor comice pe care le posteaza si in prezent are o comunitate de peste 180 de mii de urmaritori fideli.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie