17.07.2022
La 7 luni de sarcina, Katy Black - la mare impreuna cu familia! Vezi unde se odihnesc cei patru - FOTO/VIDEO

Chiar daca Katy Black este in 7 luni de sarcina, familia Cebotari a plecat in vacanta la mare.

Katy Black si Cristian Cebotari sunt parintii care nu se tem sa se aventureze intr-o vacanta cu copii, mai ales ca Katy este insarcinata in 7 luni.

A riscat cu viata, ca sa-si realizeze un vis! Tatiana Koberidze s-a aventurat sa hraneasca o specie periculoasa de pesti in Maldive. Vezi momentul: „Sunt pradatori, cu adevarat periculosi, care pot ucide dintr-o singura lovitura” - VIDEO

Cuplul a ales sa mearga in Turcia, iar copiii se bucura nu doar de apa de mare si soare, dar si de distractii si mini-discoteca.

 

 

Din imagini se vede cum parintii se simt bine petrecand timpul cu copilasii si chiar se distreaza alaturi de ei.

Katy a publicat cateva imagini cu baietii ei, in timp ce se joaca in nisip si a scris: „Peste doua luni deja voi fi mama a 3 baieti”

Valeria Capra - premiata la Gala „Omului Anului 2021”! Prezentatoarea PRO TV a sustinut un discurs emotionant, dar si a stralucit pe covorul rosu: „Nu este doar trofeul meu...”

Katy Black si Cristian Cebotari formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din tara. S-au casatorit in anul 2018 si de atunci sunt de nedespartit. Ei sunt foarte activi pe retelele de socializare si nu rateaza nicio ocazie sa arate internautilor cat de mult se iubesc. Curand familia lor se va extinde, intrucat Katy este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Cei doi mai au doi fii - Eugen si Simon. 

Articole din aceeasi categorie