18.07.2022
Olga Tapordei - fotografii de colectie alaturi de familia sa! Vezi cum arata imaginile care au induiosat mediul online: „Binecuvantata” - FOTO

Fotografiile de familie realizate periodic au devenit in timp una dintre cele mai frumoase si memorabile traditii pe care sotii impreuna cu copii lor le pot avea. O traditie similara o are si familia Olgai Tapordei, care a topit recent inimile fanilor cu cateva poze de la mai multe sesiuni foto. 

Prima femeie din Republica Moldova care a escaladat muntele Everest, cel mai inalt munte din lume a induiosat retelele de socializare cu cateva poze de colectie, realizate alaturi de frumoasa sa familie.

A riscat cu viata, ca sa-si realizeze un vis! Tatiana Koberidze s-a aventurat sa hraneasca o specie periculoasa de pesti in Maldive. Vezi momentul: „Sunt pradatori, cu adevarat periculosi, care pot ucide dintr-o singura lovitura” - VIDEO

Olga a publicat mai multe poze realizate in acelasi stil, insa in ani diferiti. In imagini, femeia de afaceri apare alaturi de fiica sa Alexandra si sotul sau Bogdan.

Frumosul cuplu apare saruntandu-se tandru in timp ce in mijlocul lor se afla chiar fiica lor, fructul si rodul dragostei dintre ei. 

Reactie amuzanta a logodnicului Mariei Sharapova dupa ce a devenit tata

In doar cateva ore de la publicare, Olga a reusit sa acumuleze aproape 3000 de aprecieri, iar pe langa sfaturile si consultarile online, comunitatea Olgai pare ca adora sa o vada pe bloggerita activa si alaturi de familia sa, dovada fiind zecile de comentarii frumoase: „Ador aceasta traditie si colectie de poze/ Cat de Minunati si Frumosi sunteti/ Doamne ce frumosi sunteti. Sanatate multa, multa”, fiind doar cateva dintre ele. 

Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt, in sfarsit, sot si sotie. „Am reusit!“

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 50 mii de urmaritori.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie